Отзыв о работодателе «Хекса» Добавлен: 15.04.16 13:59
Другие названия: ТОВ Хекса
Сайт: hexa.com.ua
Дата начала работы: 2015 г.
Дата увольнения: Апрель 2016 г.
Моя думка буде, мабуть, досить суб"єктивна (очевидно :D), але щоб там не було, роботі в Хекса я завжди була рада. Причин до цього достатньо - люди, які працюють тут, умови работи (як в плані вимог, так і в плані обстановки в офісі), розвиток компанії. Я дуже вдячна нашому начальству. Хекса - той приклад, коли працівник може розраховувати на підтримку в необхідний момент, але в той же час субординація (скажемо так =))) не порушується, у всіх є чітке розуміння, що свою роботу треба виконувати, і виконувати якісно. Мені соромно було в ті моменти, коли я щось не встигала. Задачі ставлись реальні, жалітись нема чого. Якби не переїзд, була би рада працювати з вами надалі. Бажаю Хексі шаленого розвитку на успіху!!!
Негативного нічого не могу відмітити ... Скоріш не негатив, а так, річ, до якої треба звикнути - постійне збільшення штату, справді просто не встигаєшь прослідковувати за всім, запам'ятати всіх і тому боюсь що новеньким може бути некомфортно у плані того, як познайомитись з іншими та просто запам'ятати всіх. А так все супер!