Отзыв о работодателе «Центр СОТИС» Добавлен: 26.08.11 12:46
Другие названия: Центр Современных охранных технологий инженерных сооружений
Сайт: sotis.com.ua
Телефоны: 044-206-33-82
Дата начала работы: 2010 г.
Дата увольнения: 2011 г.
Для "Вчорашніх" студентів, для новачків, для тих хто бажає змінити професію - дуже гарне місце. При бажанні ви можете отримати дуже гарний досвід. Але після цього раджу тікати в іншу компанію де ваш досвід оцінять повагою та грошовими знаками.
Ставку ви будите отримувати стабільно з максімально моожливою затримкою до 10 днів, погодьтесь прівняно з іншими компаніями не так вже і погано.
Для професіоналів своєї справи. Рекомендую дуже подумати адже як кажуть "Обіцянка цяцянка", вам будуть обіцяти золоті гори... Але бонуси і відсотки вам будуть розраховувати по дуже гнучкий схемі. Гнучкий - означає що вігнуть так що ви нічого не отримаєте окрім ставки.
Але все тече все, змінюється можливо і ставлення до фахівців, хоч я маю сумніви що до цього.
А втім остаточно вирішувати вам! Можливо ви зможете виторгувати собі якись прівілеї.