Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Я ваш лікар» Добавлен: 15.07.16 11:26

Основна назва: Я ваш лікар
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт:
Телефони: 044 409 03 03, 095 409 03 03, 096 409 03 03, 093 409 03 03
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 5,00/5,0

Перегляди: 271
Усього відгуків: 2
Опис діяльності:
По их мнению, они предоставляют медицинские услуги. "Сотрудничают" прямо со всеми, кем только можно: Науково-дослідні інститути НАМН (КАКИЕ?????) Науково-дослідні інститути МОЗ (КАКИЕ?????); Відомчі профільні заклади охорони здоров’я (КАКИЕ?????); Медичні діагностичні центри усіх форм власності (КАКИЕ?????); Лабораторно-діагностичні комплекси (КАКИЕ?????); Мережеві аптеки та аптечні склади (КАКИЕ?????); Центри екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (КАКИЕ?????); Телекомунікаційний центр.
Автор(-ка): Олена Володимирівна (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Директор
Дата початку роботи: 2016 г.
Корисність відгуку: 0 - 2 = -2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Добрий день.

Я Директор Медичної компанії «Я Ваш Лікар» - Єфіменко Олена Володимирівна.
Хочу подякувати всім, хто вважатиме за необхідне залишити відгук про нашу компанію. Дана Інформація даватиме нам змогу поглянути на нашу роботу зі сторони, зробити висновки і, можливо, щось змінити в нашій роботі.
Для потенційних кандидатів – дозвольте надати пораду – «не лякайтесь» негативним відгукам, завжди є ображені кандидати, які з певних причин не підійшли роботодавцю або мають поверхневу інформацію про компанію. Якщо Ви бажаєте отримати об’єктивну інформацію-зверніться до діючих співробітників компанії-достовірного джерела інформації.
Якщо Ви цікавитесь відгуками про компанію «Я Ваш Лікар» -отже Вас зацікавила наша вакансія і Ви розглядаєте можливість працювати в новому прогресивному проекті соціальної медицини «Я Ваш Лікар». Я запрошую в команду «Я Ваш лікар» всіх хто зможе принести користь нашому проекту, готовий самовіддано працювати для його розвитку, отримуючи за свою роботу справедливу винагороду.

Негативні сторони компанії

Я не можу бути об’єктивною, але можу з впевненістю заявити-ми молода і прогресивна компанія, ми вчимось – тому, можливо, іноді робимо не умисні помилки. Але я вірю – завдяки формуванню високопрофесійної команди, постійному навчанню наших співробітників( «Я Ваш Лікар» проводить навчальні тренінги компанії з метою підвищення фахового рівня співробітників компанії) -в найкоротший час ми вийдемо на гідний рівень і досягнемо поставленої мети.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5