Отзыв о работодателе «дайвер лтд» Добавлен: 16.08.16 15:10
Другие названия: Дайвер, Коутекс
Сайт: www.diver-g.com.ua
Дата начала работы: 2016 г.
Дата увольнения: 2016 г.
Працювала в компанії ТОВ "Дайвер лтд" більше року. Нажаль, прийшлось змінити місце роботи, у зв'язку з сімейними обставинами. Зарплата в компанії складається з ставки + %, виплачується вчасно. Як і в інших компаніях, все залежить від бажання заробляти. Більше приносиш коштів компанії, більше отримуєш собі. Дуже комфортний офіс, хороше місце розташування (басейн і спортзал поруч), прекрасні керівники. Враження від роботи в дружному колективі залишились лише хороші. В компанії вміють не лише працювати, а і відпочивати :) за час моєї роботи, я встигла побувати на корпоративах: Шацькі озера, Залізний порт та Затока, а ще були шашлики....і не лише вони :) Тімбілдинг на вищому рівні :) Дуже вдячна, талановитим керівникам за здобутий досвід!
немає