Відгук про роботодавця «Мир Тайных Покупателей» Добавлен: 25.08.16 15:11
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: mtp.biz.ua
Телефони: (056) 767 56 73, (044) 383 95 73, (097) 037 04 15
Адреса: Україна, м. Івано-Франківск
Дата початку роботи: 2016 г.
Дата звільнення: 2016 г.
В компанії працюю, відносно, недавно
Маю досвід співпраці з компанією МТП та 4service.
В обох почала працювати одночасно.
Так от, з 4service моя співпраця припинилася більше місяця тому (з причин постійних технічнмх збоїв в системі, через що одна анкета заповнювалася в декілька заходів, низька оплата візитів, несвоєчасна оплата візитів, відсутність лояльного ставлення до ТП та сприяння у виконанні роботи, через що низька мотивація тощо), а з МТП - продовжую співпрацювати до сьогодні за відсутності всіх вище перелічених пунктів, що наявні в 4service І навіть більше - можу впевнено стверджувати наступне:
1. Компанія цінує роботу ТП. Оплата проводиться вчасно. Вартість візитів, порівняно, на прийнятному рівні, подекуди, навіть вища якщо порівнювати з компаніями-конкурентами
2. Лояльне ставлення до ТП ( розуміння форсмажорних ситуацій, пошук і знаходження спільних рішень та сприяння в проведенні роботи).
3. Окремо хочу відзначити роботу координатора
Оксани Нечипоренко:
1. З Оксаною дуже комфортно працювати
2. Вона завжди готова допомогти при виникненні питань в ході роботи, завжди на зв"язку.
3. Професійно виконує свої обов"язки
4. Просто є привітною і емпатійною людиною, що є дуже важливим в співпраці.
Відсутні