Отзыв о работодателе «m-brides» Добавлен: 17.10.16 21:54
Телефоны: (098) 037-01-31; 093 017 9697
Адрес: Украина, г. Львов
Должность: перекладач
Дата начала работы: Январь 2016 г.
Стартовая зарплата: $100
Текущая зарплата: $800
Я людина відверта і скажу, як є насправді. Мені дуже пощастило знайти цю роботу. Я люблю працювати вдома і ще більш полюбляю не спати всю ніч, спілкуючись в чатах. Знаєте, коли за це ще й платять...
Я отримала буквально все, що хотіла: практикую англійську, працюю вдома, маю шикарний графік, спілкуюся в чатах, заробляю гарні гроші.
Доречі, я ще й двох одногрупниць запросила до компанії, обидві працюють і всим задоволені.
Потихеньку моя платня зростає, не бачу привідів цьому не порадіти. У Львові з моєю спеціальність такої зарплати і такого графіка не знайти, це точно.
Виплачують гроші вчасно, притензій не маю. Ражду усім, кому підходить нічний графік!
Для мене самі плюси, але це індивідуально. Перш, ніж почати роботу, обговоріть графік, друзі.