Отзыв о работодателе «бмф страж» Добавлен: 29.11.16 11:04
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Адрес: Украина, г. Кропипницкий
Дата начала работы: 2016 г.
Дата увольнения: 2016 г.
Полезность отзыва: 3 - 0 = +3
Хочу замовити слово за Мороз О.А. Знаю не мало людей які його поважають, та дякують за свою щасливу долю. Особливо пригадується випадок, який стався, з однією моєю знайомою у той час коли Олександр Анатолійович працював в службі безпеки фірми "Ельба Інвест". Трапелося це взимку, на об*їздній м.Кіровоград. Злидні та безвихідь вигнали її на трасу, І хто зна, а чи вмерла б вона від хвороб, а чи не замордував би її маніяк. Але Олександр Анатолійович не проїхав мимо, а підібрав, обігрів, нагодував, надав кошти на лікування і головне, влаштував на роботу контролером. Минув час і тепер ця особа не худенька повія на призвисько Манька-Облігація, а досить таки угодована персона Марія Клюжина. Гадаю не буде зайвим, якщо я, від її ім*я, ще раз подякую Олександру Анатолійовичу за його людяність та надзвичайну доброту.
Відсутні.
А мы открыли новую фирму, теперь Никитина дирехтор!!! РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР БЕЗПЕКИ Код ЄДРПОУ 41537565 ОПФ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ КВЕД 80.10 ДІЯЛЬНІСТЬ ПРИВАТНИХ ОХОРОННИХ СЛУЖБ Керівник НІКІТІНА НАТАЛІЯ ПАВЛІВНА Адреса 25006, КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛ., КРОПИВНИЦЬКИЙ, ЛЕНІНСЬКИЙ, ВУЛИЦЯ ПАШУТІНСЬКА, 54/55, 413