Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS» Добавлен: 23.02.17 15:28
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: maxi-models.com.ua
Телефоны: +380634807185, 0678613080
Адрес: Украина, г. Львов
Дата собеседования: Февраль 2017 г.
Полезность отзыва: 2 - 5 = -3
Привіт всім! Начиталась відгуків і вирішила на власні очі все побачити, сходила на співбесіду. Що можу сказати.. Була я в різних агентствах Львова на співбесідах, але запевняю, що Максі- це найрутіше і найперспективніше агенство, мабуть, єдине в нашому місті,яке дійсно може допомогти реалізувати себе,а не просто "тріщати" язиками. Власник агенства - дуже розумний чоловік, який має, чим пишатись. Він настільки точно і влучно говорить, що його розуму можна тільки заздрити, як це і роблять інші "типу агенства". Директор агенства- професійна модель, яка дуже ввічливо і терпеливо все може розказати і пояснити. З таким керівництвом агенства моделі себе почувають,як за сильною і могутньою стіною. Коли я прийшла, мене зустріли посмішками і одразу ввели в курс справи. Максі, ви золоте агенство Львова! А всі інші "агенства" нехай плюються низькими відгуками і заздрощами , які пишуть тут вам. Розумні люди завжди будуть розуміти, що якщо про вас говорять( неважливо, добре, чи погано)- ви сильні конкуренти. Так що люди, ніколи не слухайте тих всіх заздрісник людей. Якщо б я на власні очі не побачила роботу цього агенства, я б так і залишилась ніким і упустила б свій шанс!
Із поганого можу сказати тільки те, що Максі не пропонує клієнтам каву, або чай. Подумайте над цим:)
Первый отрицательный отзыв был 19.04.15 года, но, Автор говорит прочел их несколько, тоесть, предположительно 5. Предположительно 29.03.16 - он пошел на собеседование - "посмотрел все на свои глаза", "ее ввели в курс дела" - пускай месяц поучилась, и за 10 месяцев стала "кем-то" и "словила свой шанс". Шустрая однако.
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS» Добавлен: 23.02.17 15:28
Максі 23.02.17 15:43 поддержал(-а) отзыв +1