Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Галактика комфорту» Добавлен: 24.02.17 11:58

Основное название: Галактика комфорту
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт:
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Тернополь
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 1,98/5,0

Просмотры: 490
Всего отзывов: 27
Описание деятельности:
Продажа окон, дверей
Автор: Аноним (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2016 г.
Дата увольнения: 2017 г.
Полезность отзыва: 3 - 0 = +3
Всего комментариев: 3

Положительные стороны компании

Немає!

Отрицательные стороны компании

Особисто окунувся в продажі цих брехунів.
Жахлива компанія! зборище підлих душевних потвор без жодних моральних цінностей!
Якщо ти чесна і віддана своїй роботі людина, то навіть, немає сенсу йти на співбесіду! чесних людей там не хочуть і не ціннують. Бо регулярно треба брехати дилерам, які чекають по півтора місяця на вікна, чи на двері. Через постійну відсутність матеріалів - жахливі затримки на виробництві, тому менеджер щоразу ЗОБОВЯЗАНИЙ вигадувати якусь брехню! Коротко кажучи, своїх клієнтів Галактика Комфорту відверто зневажає і взагалі не переймається їхніми проблемами, які створює сама ж компанія.
На співбесіді обіцяють золоті гори: до 8-10 тисяч в місяць, довоз на роботу і з роботи. А насправді ставка 3000 тисячі, а далі працюєш на % від продажів! Але навіть 5000 тисяч отримати практично не реально. Бо до відділів продаж відносяться, як до сміття і зроблять все можливе, щоб не віддати зароблені кошти. Абсолютно всі хвости (і не важливо чиї вони) списують на зарплату менеджера і в кінцевому результаті після місяця пекла ти заробляєш 1500-3000 грн, а керівництво при цьому веде себе так, ніби ти їм ще дякую маєш сказати за це! А про останню зарплатню можете одразу забути, ніхто вам її не віддасть. Вигадають тисячу і одну відмовку, щоб не заплатити її.
На роботу,чи з роботи довозять за бажанням - раз їдеш з одним водієм, другий раз за щасливими обставинами може хтось по дорозі підбере, а третій раз добирайся за свій рахунок автобусом.
А хамство та приниження - це абсолютно нормальні речі! Не будеш хамити і принижувати інших, то тебе просто зїдять!
Що стосується решти керівництва: Інни Марчук, Руслана Красневича, Ірини Різванової, Віктора Демчука, Андрія Пашкова, кожен з них наслідує поведінку засновника компанії, і не зважають, що не мають на це жодного права! Підставляють і зливають один одного та підлеглих!
Логістика - це взагалі окрема тема. Логіст Віталік повністю обмежена в мисленні персона. А хам ще той, ну в принципі, як усі в тій компанії. Віталік захоче - вікна поїдуть, а не захоче, то поїдуть "настпупною" машиною. Не достатньо, що дилера чекають півтора місяця на виготовлення вікон, так щей логітиска може по 2 тижні доставляти замовлення. А винен в затримці хто? Правильно, менеджер! Всі притезнії дилера виставлятимуть саме менеджеру!
Люди,обходьте цю компанію аферистів десятою дорогою! Не вірте жодному їхньому слову і не звязуйтеся з ними! Повірте, нормальні люди довго там не працюють. постійний потік кадрів не тільки через важкі умови праці, а через те, що свідомі та чесні люди працювати там не можуть!!! А сама Галактика з вас витягне всі соки і силу, розведе і кине на зарплатню!!!

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 3/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 1/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 1/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 1/5