Відгук про роботодавця «MAXI-MODELS» Добавлен: 05.03.17 10:15

Сайт:
Телефони: +380634807185, 0678613080
Адреса: Україна, м. Львів

модельне агенство
Автор(-ка): Анастасія (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2016 г.
Корисність відгуку: 3 - 2 = +1
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.

Привіт. Хочу залишити свій коментар, бо те, що тут деякі пишуть- це не правда і це не справедливо, на мою думку. Півроку тому я була на співбесіді в Максі ( хочу зауважити, що до цього мене запрошували оксі і ще декілька модельних агенств). Співбесідою я була задоволена, мені було розказано все надзвичайно точно, директор була дуже привітливою, тобто атмосфера- ЧУДОВА! Перед співбесідою я багато читала і виясняла в своїх друзів про це агенство. Що я хочу сказати. Люди, в який надзвичайно модельна зовнішність, які працюють над собою, зараз літають по контрактах і заробляють нормальні гроші, стільки в Україні не заробиш. Ніяких жахів там немає. Зараз все дуже контролюється і моделі в повній безпеці. Мені приємно, що це агенство так само звернуло на мене увагу. І я рада, що була в них і бачила все,що там відбувається. Я не вірю ні в одне звинувачення , що тут пишуть. Просто Максі заважає комусь і все.

Із поганого так само можу сказати. Дуже мало роботи у Львові , але це залежить, мабуть, не від агенства, хоча я точно не знаю. До речі, це агенство співпрацює з рідними містами і країнами, але пишуть щось погане тільки зі Львова! Це говорить про те , що конкурентів жаба дусить.