Відгук про роботодавця «ADELINA CALL CENTER » Добавлен: 16.03.17 00:19
Основна назва: ADELINA CALL CENTER
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: www.adelina.com.ua
Адреса: Україна, м. Харків
Автор(-ка): Работник (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: Листопад 2015 г.
Стартова зарплата: $2500
Поточна зарплата: $5000
Сайт: www.adelina.com.ua
Адреса: Україна, м. Харків
Adelina Call Center – публічно визнаний лідер професійних контактних центрів
України, який з 2004 р. надає високотехнологічні послуги провідним компаніям
України, країн СНД, Європи та Америки. Понад 1800 співробітників компанії в Україні,
Європи та США щорічно обслуговують близько 50 млн. клієнтських звернень за допомогою
сучасних телекомунікаційних засобів. Adelina Call Center дбає про розвиток свого
персоналу, забезпечує безкоштовне навчання, участь у міжнародних конкурсах та
форумах. У компанії діє програма внутрішнього розвитку Adelina Business Class,
згідно з якою кожен наш співробітник має... »
Дата початку роботи: Листопад 2015 г.
Стартова зарплата: $2500
Поточна зарплата: $5000
Работаю уже больше года, зарплатой доволен, еще ни разу не задерживали. Коллектив дружный, хоть и постоянная текучка, но есть люди которые работают в компании по несколько лет. Местоположение также удобное, ездит бесплатный автобус от соседнего ТРЦ к метро, он уже для нас как "служебный").
Достаточно трудно устроиться официально. Есть проекты на которых занимаются обманом людей, что для компании такого уровня немного странно.