Відгук про роботодавця «LexStatus» Добавлен: 07.04.17 15:56
Інші назви: Лекс Статус Групп
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: lexstatus.com.ua
Адреса: Україна, м. Ровно
Дата початку роботи: 2016 г.
Дата звільнення: 2017 г.
Доброго дня!
За недовгий час я зробила певні висновки про компанію, її очільників, працівників і певне Вам буде цікава моя думка.
Працювати в компанії починаєш з упевненістю, що ти кращий з кращих, це окрияє і надає наснаги не лише для роботи, але для життя загалом. Ця робота - неймовірна можливість для талановитої молоді, зняти рожеві окуляри і побачи реальний світ, світ бізнесу, матеріальних цінностей, успіху і впевненості у собі. Ідеально поєднані риси усіх без виключеня членів команди вражають - це краса, як жіноча, так і чоловіча, гострий розум, компетентність, цілеспрямованість, надзвичайна самовпевненість. Я прагну бути такою, як Ви всі, і можливо, якби Ви були поряд фізично щодня, я б ніколи не писала цей відгук. "Лексстатус" - це коли тобі по-справжньому довіряють, коли про тебе турбуються і ти з першої хвилини почуваєш себе своїм.
Я щиро вдячна за час, що ви на мене витратили, і за те, що недорікали за це, а також за знання, які отримала, вони не раз мені знадобляться.
Долайте кордони, висоти, розвивайтесь і ніколи не зупиняйтесь.
................