Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Юг контракт львов» Добавлен: 29.04.17 22:29

Основна назва: Юг контракт львов
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Адреса: Україна, м. Львів, вул. Навроцького, 33
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,80/5,0

Перегляди: 259
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Продаж побутової техніки, ноутбуки, монітори, мобільні телефони, аксесуари, карти пам'яті, посуда.
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Менеджер по продажам
Дата початку роботи: 2016 г.
Дата звільнення: 2017 г.
Стартова зарплата: $200
Фінальна зарплата: $600

Позитивні сторони компанії

Добре, чітко, грамотно виставлений бізнес-процес, логістика.
Широкий асортимент. Основний гравець на ринку.
Офіційна зарплата.
В сфері товарів FMCG не погані умови для торгових представників, та менеджерів з продажу.
Структура компанія велика, багато різних каналів збуту, департаментів з продакт-менеджерами, бренд менеджерам, фін директрами і т.д. Лідер на ринку електроніки, престижна компанія.

Негативні сторони компанії

Працював в каналі збуту товарів FMCG Львівського представництва, на початку все якби влаштовувало.
Під час роботи від колег вияснив, що в даному каналі збуту постійно висока плинність кадрів, новий працівник не залишається більше аніж на 3-5місяців.
Також, великий недолік відділу FMCG, що їх клієнтська база не систематизована, купа недопрацювань, на нового менеджера котрий тільки прийшов працювати миттєво закидують по 50-100клієнтів, 80% з котрих давно забуті пупкіни. І цим клієнтам, що місяця міняють закріпленого менеджера. Яке їх відношення можете уявити?! Ця робота не з легких але враховуючи досвід компанії терпимо. Навіть враховуючи режим "повний безлад".
І ще трошки попрацювавши я вияснив, що керівник даного відділу (регіональний менеджер) Цибрівський Назар, і є причиною такої високої тикучки кадрів.
Низького росту чувак, з "вавкою в голові", без всякого досвіду в управлінні, (призначиний керівництвом на посаду по безвиході), сходить з розуму і зводить інших. Дуже конфліктна людина, через його поведінку в регіонах звільнились професійні кадри котрі віддали компанії 5-10років.
Авторитетом Назар у своїх підлеглих (та і унших) не користується, поради, підказки під час роботи від нього не те що не отримаєш, але і питати не хочеться. До "короля" не звернишся з особистим проханням, одним словом - делитант, нервовтй, не керівник. Якщо ти дівчина - про толерантність забудь. Якщо маєш більше досвіду в продажаж від Назара - скомпрометує тебе на чомусь іншому. От у інших відділах панує ідилія в роботі, підлеглі поважають своє керівництво, чудовий дух та атмосфера, всі друзі!
Ну ось така сумна атмосфера і тиск з сторони мого чудо керівника, заставили мене пошукати краще місце праці. Моїх колег по цеху моє рішення не здивувало.
Пишу цей месидж для того, бо знаю що HR компанії читатиме, і можливо щось змінить для себе на краще. Ну і соратникам хто залишився стане легше.
Якщо хтось вважає що я перебільшив, влаштуйтесь і переконайтесь, на сьогодні люди від Назара і надалі тікають. І заявка на сайті для пошуку працівника в його відділ завжд актуальна.
Всім хто шукає роботу, раджу обходити дану особу стороною, "каші ви не зварите" з Цибрівським Назаром. В очах колективу він блазень.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 4/5