Отзыв о работодателе «Глянец.NET» Добавлен: 15.05.17 23:16
Другие названия: Glyanec.NET
Сайт: www.glyanec.net
Адрес: Украина, г. Винница
Дата начала работы: 2016 г.
Дата увольнения: 2017 г.
Стартовая зарплата: $102
Финальная зарплата: $110
Полезность отзыва: 1 - 2 = -1
їх немає
Жахлива фірма !!!! Ставлення до співробітників як до череди. Зарплата буде не більше 2500грн (зараз 2017 рік!) Директор змушує пересиджувати на роботі по 11 годин,хоча у них написано що 8ч 30 хв треба.Гнобить працівників тим що вони ЙДУТЬ ВЧАСНО з роботи.На комп'ютерах стоять шпигуни,всюди камери.На проекти нема часу. До правці підхід такий - краще погано, але багато, ніж мало але якісно.Директор цієї сумнівної фірми, буде гнобити вас навіть за те, що ви розмовляєте під час обідньої перерви на кухні, або їсте довше 10 хв !!!!! Хоча на співбесіді заволікає гарними умовами,і обідом не обмеженим за часом.
Неповажне ставлення до працівників,особливо до нових.І так дуже малі зарплати (у середньому: верстальщик - 2500грн, програмер - 4000грн, дизайнер - 3500грн) постійно затримують на 2 місяці !! Мені шкода витраченого часу на цей гадючник!Ніколи не переступайте поріг цієї компанії!
Зараз директор козиряє тим, що зробив ремонт в офісі ... не ведіться! Смітник залишається смітником, навіть із хорошим ремонтом.Там настільки жахливі умови роботи, постійне моральне травля, сайти робляться за 3 дні аби як.На роботі доводиться сидіти по 10-11 годин кожного дня.державні вихідні НЕ дотримуються.А день Перемоги 9 травня, анатолій валерійович взагалі за свято не вважає,каже що таке в Рашке тільки відзначають. Хворий на всю голову.
З повагою - представник компанії "Глянець" Олександра
Офис очень крут, настройки микроклимата, вентиляция, тостер)) 2х видов кофеварки, чай-пряники-плюшки. Обеды для всех сотрудников в ресторане рядом. Офис как говорится сверкает - свежий кап ремонт с нуля, хороший свет и так далее.
28 мая выходной - у нас тоже выходной. Все соблюдается. Я хочу выйти в офис например, у меня есть ключи, мне насчитают двойную премию за рабочий день уточнил это у руководства и все без проблем.
Дизайнер 3500 грн это просто смешно, у дизайнера по-поему 15 фотоаппаратов цифровых с объективами личных и ноут мак бук про новый с магазина. Я очень сомневаюсь что у него ЗП 100$))))
По сайтам сроки с ограничением но явно не 3 дня, речь идет о неделях на одну итерацию. Но сроки всегда будут так как заказчик устанавливает дедлайн, ты что думал будешь делать сайт год?))
На счет дня победы полностью поддерживаю руководство. Это день скорби, а не праздник.
В общем отзыв подтверждаю - ЛЮБИТЕЛЯМ ХАЛЯВЫ ТУТ НЕ МЕСТО))) Рад что тебя уволили, коллектив сейчас очень хороший.