Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ПАТ "ХЛІБПРОМ"» Добавлен: 20.06.17 14:29

Основна назва: ПАТ "ХЛІБПРОМ"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Продукти харчування та напої, алкоголь
Сайт:
Адреса: Україна, м. Львів, ВП "Самбірський хлібокомбінат"
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,39/5,0

Перегляди: 399
Усього відгуків: 16
Автор(-ка): Олег (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Січень 2016 г.
Дата звільнення: Червень 2017 г.

Позитивні сторони компанії

регулярна виплата зар.плати та лікрняних.

Негативні сторони компанії

Дана іформація стосується ВП"Самбірський хлібокомбінат". Колектив як в інших організаціях є нормальні адекватні люди а є і кончені тупі селюки. Хто сказав, що це російська фірма. В керівництві у Львові самі представники біблейного народу та полукровки як відкриті так і крипто.
Виробничі фонди не оновлювались напевно з 2008 року. Складається враження, що високе керівництво концерну не знає що ім робити з ВП "Самбірський хлібокомбінат" і нести важко і викинути шкода.
Вішко на відміну від Каверіна не розуміє, що з гівна кулю не зробиш. Тупо примушувати людей "рвати жили" коли обладнання вже з трудом піддається ремонту по крайній мірі не професійно з точки зору керівника.
Якщо ви не з біблійного народу то шанси на карєру у вас мізерні.

Стосовно обміну інформаціі між відділами складається враження, що у відділі програмістів сидять тільки сис.адміни які на трійки закінчили інститут. І про економічну кібернетику не чули взагалі. Програмне забезпечення не завжди покриває потреби для нормальноі роботи багато потрібно робити в ручну. Львівське керівництво тримається формули ви там робіть а ми приідемо перевіримо і якщо щось не так оштрафуєм а якщо вам повезе і ви вгадаєте як повинно було би бути реалізовано даний процес то ми вас похвалимо. Відсутні інструктивні матеріали та форми навіть в такій точній ділянці як облік. Керівництво у Львові (відділи, департаменти та сектори) міняється так само швидко як і на місцях. Тому хто "рве жили" стараючись звернути на себе увагу керівництва ризикує тим що ново назначені керівники не будуть мати й гадки про ваші " трудові подвиги" на благо підприємства.
ВП Самбірський хлібокомбінат має замкнутий технологічний цикл який дозволяє працювати автономно (такий собі маленький концерник). Тому проблеми концерну в цілому екстраполються на даний виробничий підрозділ. І вони в перспективі не такі вжей радужні.

Керівники концерну як це характерно для представників біблійного народу не розуміє, що нормальний толковий фахівець за ті "копійки" не буде напружуватися а виключно виконуватиме інструкції.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5