Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «vidi group» Добавлен: 01.12.11 13:40

Основна назва: vidi group
Інші назви: види груп
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,40/5,0

Перегляди: 282
Усього відгуків: 6
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2011 г.
Дата звільнення: 2011 г.

Позитивні сторони компанії

Нічого позитивного про даний підрозділ сказати не можу, а от інший підрозділ даної компанії (blg vidi logistics) цілком пристойний. Там просто директор толковий, але не наш, німець або австріяка.

Негативні сторони компанії

ViDi Group Термінал. Структурний підрозділ компанії VD Group: Гнила контора. Нових співробітників одразу кидають на амбразури, ні тобі пояснень, ні тобі підготовки. Робота в постійному авральному режимі. Кількість персоналу не оптимізована, тому об’єм роботи вище фізичних можливостей. Понаднормовий час звичайно не оплачується, вихід на роботу на вихідних також не оплачується і не компенсується відгулами. Дрібні організаційні витрати, як то: пересування між підрозділами компанії, дрібний ремонт - за власний рахунок. Інколи навіть обіцяють компенсувати, але то лише для відмазки. Шановний директор б'є себе в груди і каже що гроші повернуть, але на конкретне питання «коли?», опускає очі і скромно собі мовчить. Мороз! Замість того щоб вчасно виплачувати заробітну плату (на даний момент затримки бувають 1-1.5 місяця), посилено пресують необхідністю лояльного відношення до компанії. Хоча звідки має братись те лояльне відношення, невідомо. Але ні, є один дуже потужний аргумент: працівники переважно з Вишневого і Боярки, їм нікуди діватись.
При звільненні дуже люблять вишукувати недоліки у зробленій роботі і штрафувати. Дуже зручно, особливо якщо врахувати факт затримки зарплати. Можна хоч всю не повернути через різні видумані причини. Це помічено за вельмишановною Оленою Василівною (головний бухгалтер).

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5