Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «fashion watches, time code» Добавлен: 30.08.17 23:54

Основна назва: fashion watches, time code
Інші назви: ФОП Новиков
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт:
Адреса: Україна, м. Львів, трц Victoria Gardens
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,96/5,0

Перегляди: 213
Усього відгуків: 20
Опис діяльності:
Торговля часами в Виннице
Автор(-ка): Мар'янка (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2017 г.
Дата звільнення: 2017 г.

Позитивні сторони компанії

Хороший, гарно оформлений магазин, графік 2/2 також зручний оскільки є можливість трішки переключитись від роботи. Можливість отримувати бонус від суми продаж

Негативні сторони компанії

- обман із зарплатою: на сайті ворк.юа пише зарплата від 4000, при співбесіді звучить цифра- ставка 3500 а на ділі отримуєте нещасних 3000 які і зарплатою в великому місті назвати важко. але якщо ви раптом працювали не повний місяць, наприклад влатувались на початку місяця то вашу ставку по єврейськи поділять на кількість днів в місяці і за день буде не 100 грн а 97. Коли попросили вийти працювати 4/2 і в місяць вийшо не 15 а 18 робочих днів то менеджери і не думали доплачувати за них, поки їм не подзвонили і не сказали про це, і при цьому сума доплати досі не зрозуміла.
- свій трудовий договір ви побачите не одразу, а якщо вам пощастить знайти його в робочому ноутбуці то вас чекає ще один сюрприз: ви оформлені на ПОЛОВИНУ СТАВКИ про що явно не в курсі, бо цього вам ніхто не каже, тобто ви офіційно працюєте лише 20 годин, а інші 28 неофіційно! окрім цього, перші два місяці податок з працівника не оплачується бо він рахується стажером, але при цьому вам всерівно не додають 200 грн зарплати які йдуть наче б то не "податок"
-порушення трудовго кодексу: згідно з трудовим кодексом працівник має працювати не більше 40 год в тиждень, в #timecode працюють 48 годин в тиждень, і ці 8 годин щотижня, кожного місяця ніяк не компенсуються, хоча згідно з законом оплата має здійснюватись в подвійному тарифі, про що напевно не знають менеджери та власники. шкода.
- робочий час з 10.00 до 22.00, але на ділі потрібно приходити в 9:30 і якщо ви ЗАПІЗНЮЄТЕСЬ В ЧАС ЯКИЙ НЕ Є РОБОЧИМ то вам за це в кращому випадку роблять зауваження а в гіршому можуть оштрафувати на 200 грн ( за день працівник отримує 100 грн, цікаво, чи не так?)
-виконати план про який так любязно щебечуть менеджери насправді дуже складно, принаймі конкретно в цьому магазині де я працювала, елементарно того що людей там нема! продажі йдуть відверто погано, і якщо в місяць не продати 2-3 ДОРОГИХ годинники які коштують більше 10-20 тис то нічого в вас не вийде.
- неадекватна кількість вимог і обов'язків. ви відповідаєте за все! ви охоронець, ви прибиральниця, ви викладаєте вітрини, ви касир, ви консультант. ви ведете якісь звіти які нікому не потрібні і в вас зарплата нижче мінімальної. прям чудовиц магазни. а ще якесь економне аж євреське ставлення власників до всього. гарантії не дійсні бо по них рідко ремонтують годинники, і ви консультатн не несете за це відповідальності, але злість клієнти на вас зривають а не на власниках. якщо власникові шкода докупити коробок до годинників то він каже вам класти їх в коробки від інших, але це хіба нормально? чи хотіли би ви купувати подарунок "фірмовий" в чім попало?

висновок: дуже дивна і надміру жлобська установа де ви не працівник а засіб для збагачення власників.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 2/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5