Отзыв о работодателе «Сувенірний крам» Добавлен: 12.10.17 00:05
Сайт: www.kram.lviv.ua
Адрес: Украина, г. Львов, Площа Ринок 15
Должность: Продавець - консультант
Дата начала работы: 2017 г.
Дата увольнения: 2017 г.
Полезность отзыва: 2 - 0 = +2
Гарний магазин,гарні товари
Приємно продавати сувеніри, бо це завжди гарний настрій!
Вчасна виплата зарплати. Наприклад: Якщо день виплати припадає на вихідний, то аванс, або зарплату дають пізніше, хоча за законодавством мали б виплачувати раніше. Ось посилання на статтю у законі http://www.buhoblik.org.ua/kadry-zarplata/oplata-truda/3051-stroki-viplati-zarplati.html
Розвозка до дому ( якщо магазин працює до 23 години)
Перше що кидається в очі за дні стажування, а їх 5, по 5 годин, (за це платять по 6 гривень),та і подальшої роботи в цьому магазині, неповажне ставлення до працівників, а саме, керівник магазину могла на нас кричати будь за що, або робити не корректні зауваження, від цього відповідно у всіх дуже погіршувався настрій і продавати, або робити щось інше ,просто не було ніякого бажання.А працювати треба по 12 - 15 годин на день,з плаваючим графіком, який деколи так виснажував що сил вже не було ні на що.За період робочого дня, ми мали переву до 12ї - 10хв., до 18ї - 30хв, та після 18 - ще по 20хв., ті що курили мали 10 хв. Зарплата погодинна+відсоток від продажів,продавець - консультант 14грн.година, касир - 16грн.година.При цьому що закон про виплату помінявся ще з 1 січня 2017 року посилання на статтю http://vektor.if.ua/articls/2011-10-18-14-34-15/434--2017 .Відповідно при цьому ні відпустки ні лікарняні ні нічні години працівнику ніхто не оплачуватиме, усе за свій рахунок.В літку дуже душно та гаряче,а зимою холодно, бо двері не закривають. В місяць в продавця виходить до 5000 гривень, на свята відповідно більше.Нажаль майже усі керівнки малокомпетенті люди, починаючи з управління персоналом, закінчуючи знанням законодавства. Звичайно важкувато працювати за таким графіком та при такій м"яко кажучи морально та фізично,важкій атмосфері! Дуже шкода що в такому гарному магазині, який знаходиться в самому серці міста Львова, робиться таке безладдя! Тому звичайно вам самим робити висновки чи варто йти працювати в цю компанію!