Отзыв о работодателе «Детский продюсерский центр Babyphotostar» Добавлен: 13.11.17 18:38
Другие названия: Babyphotostar
Сайт: babyphotostar.com.ua
Телефоны: (044) 546-34-77, (097) 698-54-23, (067) 960-60-07, (098) 888-89-77
Адрес: Украина, г. Киев, Подол
Должность: Менеджер по работе с
Дата начала работы: 2017 г.
Дата увольнения: 2017 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1
Довго шукала роботу, де вІддаючи свій час і сили можна отримати щось набагато більше ніж матеріальні блага.
Адже результат своєї роботи я можу побачити в щасливих очах дітей - своїх учасників.
Працювати в Babyphotostar саме задоволення, дуже комфортно і приємно.
Дякую керівництву та колективу за таке прекрасне відношення.
Коли розпочала працювати тут, то відчула, що таке хороший колектив, адже це люди, які завжди готові допомогти та підтримати.
Компанія влаштовує різного роду заходи для співробітників компанії: це і професійні фотосесії, де можна спробувати себе у ролі моделі, попрацювати з професіоналами, професійною технікою, відчути те, що відчувають наші учасники; дає можливість відвідати покази, які проходять масштабно, завжди велика аудиторія, з якою приємно спілкуватися, заводити нові знайомства.
Дякую Babyphotostar за таку можливість працювати тут!!
немає