Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Сувенірний крам» Добавлен: 13.12.17 03:08

Основное название: Сувенірний крам
Сайт:
Адрес: Украина, г. Львов
Рейтинг компании:

Автор: Аноним (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: Продавець-консультант
Дата начала работы: Январь 2017 г.
Дата увольнения: Январь 2017 г.
Полезность отзыва: 2 - 0 = +2

По-перше це місце розташування крамниці. Місце атмосферне, бо знаходиться в історичній частині Львова. Друге, що теж варто вказати, це те, що коли зміна закінчується о 23.00, то додому розвозять на таксі за кошти мережі відповідно. Все було б гаразд, якби керівництво не було жахливо некомпетентними і байдужими мудаками.

Стажувалася в крамниці власне для того аби потім працювати на різдвяному ярмарку. За період стажування мене не навчили нічого, хоча це входило в обов'язки продавців-консультантів які там працювали. Розбиратися з цінами і товаром довелося вже на ярмарку. Крім того, у розміщеній вакансії було вказано, що вони забезпечать так звані "комфортні умови праці", а саме: обігрівач у торговому будиночку, каву, чай і плед. Пропрацювавши три дні по 13,5 годин при мінусовій температурі, із вище перерахованого я мала тільки плед. Але бонусом отримала обмороження рук, ніг і мужика зі спущеними штанами і нижньою білизною, який заявився під час того, коли я зачиняла ятку. При цьому жодної охорони чи будь-яких людей поблизу не було. Зателефонувавши керівництву, які вже на то час знали про такий інцидент, і сказавши, що вийти сьогодні я не зможу, обгрунтувавши це тим, що захворіла, - мене звільнили. Наступним був дзвінок до HR мережі аби з'ясувати усе про цей інцидент з ним. У відповідь почула: "Ситуація смішна. Шо ми маємо з ним зробити? Найти його і набити чи шо. Чи може до вас охорону треба було приставити і дати пістолет?" Усі пруфи наявні) Нот бед певно ось так розмовляти у відділі кадрів.
Про підписання угоди найму це окрема історія. Його я так і не бачила, хоча повинна була підписувати його у перший день виходу на роботу.
Єдине, що можу сказати, це те, що якщо ви дійсно маєте намір йти працювати сюди, то краще обміркуйте кілька разів, тому що там керівництву буде байдуже на вас, як на працівника, бо як я писала вище, там - некомпетентні і байдужі мудаки, яким важлива тільки якомога більша виручка, а не персонал. Беручи людей з такими методами управління вони самі ж руйнують свою мережу до біса.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 3/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 2/5
Социальный пакет и льготы