Отзыв о работодателе «Чудові напої» Добавлен: 21.03.18 13:09
Основное название: Чудові напої
Сфера деятельности: Производство/поставка: Продукты питания и напитки, алкоголь
Автор: Аноним (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: бухгалтер
Дата начала работы: 2017 г.
Дата увольнения: 2018 г.
Полезность отзыва: 1 - 1 = 0
Сфера деятельности: Производство/поставка: Продукты питания и напитки, алкоголь
ООО "Чудові Напої" - национальный производитель продуктов для кофейных автоматов. Качество продукции подтверждено результатами исследований независимых лабораторий.
Производят горячий шоколад, капучино, молоко, чай и конечно же – кофе, а также сопутствующие товары – стаканчики и размешиватели.
Должность: бухгалтер
Дата начала работы: 2017 г.
Дата увольнения: 2018 г.
Полезность отзыва: 1 - 1 = 0
Уютный офис.
Текучка кадров ужасная. Финансового роста по ЗП никакого. Директор Роман адекватный, но его жена Лилия - тиран, маразматик и т.д. (не хочу писать всего, что о ней думаю), Роман поддается её влиянию. Лилия за копейку подавится, мозги выносит. Для них сотрудники-рабы.
Пропрацював я в Чудових 2,5роки (найдовше з усіх працівників). Плинність кадрів була, і по відгукам бачу що і є дуже велика. У мене ЗП складалася з ставки і проценту, на початку 2018р. в середньому складала від 10000 до 14000грн. в місяць. Роман, про які ти пишеш 19500 мені важко уявити. Звільнився я за власним бажанням 20.03, нагадаю Роман ти мене ще попросив переписати заяву на 21.03. і є свідки тому. Роман, на рахунок росту Чудових, важко сказати, коли дистрибютору в Вінниці Ліля намагалася впарити прострочу, так ми і втратили єдиного клієнта (дистрибютора в роздріб), чи на ринку Чапаєвка був запуск клієнта з нашою продукцією і клієнту потрібний був час (2 неділі подовжити відстрочку платежу) щоб зрозуміти як продається товар, Ліля закомандувала розраховується або повертає, поїхав і забрав, все клієнт більше нічого не винен не замовляє. Єдина проблема ти правий Роман в одному, це жінка-керівник, неадекватність в недовірі. Це єдина проблема через яку я звільнився. І по відгукам бачу, що ця проблема і залишилась. Роман, навчись мати свою точку зору (в роботі, не в побуті), а не бути повністю залежним і підпорядковуватись жінці-керівнику. І перестань підозрювати і звинувачувати, якщо не впевнений, краще не пиши. Я був про тебе кращої думки.
У нас в компанії не "давляться за копійку", а ведуть фінансовий і управлінський облік. В тому числі, контролюють дебіторку.
Євген, дякую за можливість реклами нашої компанії. Шкода, що не звільнили тебе відразу, а стільки часу і зусиль потратили на те, щоб допомогти тобі розвиватися і рости. На жаль, для тебе великою проблемою виявилися швидкі зміни і ріст нашої компанії, ріст продаж, і, на превеликий мій подив, жінка-керівник.