Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «foldis, dizex» Добавлен: 29.03.18 02:41

Основна назва: foldis, dizex
Інші назви: foldis, dizex, LOEWS&COHN ARCHITECTURE
Сфера діяльності: Послуги: IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.
Сайт:
Телефони: 0981439199
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Луцьк, Вся Україна
Перегляди: 231
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
аналіз інформації
Автор(-ка): Мирослава (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Менеджер міжнародного інтернет-магазину
Дата співбесіди: Березень 2018 г.

Позитивні сторони компанії

не бачу

Негативні сторони компанії

У відповідь на резюме роботодавець прислав інструкцію, що потрібно робити на початкових етапах роботи. Змушує задуматись 2й крок - вимога від них «Предоставление Ваших документов (паспорт 1-3 стр и прописка, банковская карта для выплат)». НЕ номер картки, а саме «Предоставление» і особливо «Обязательное наличие карты ПриватБанк и срок действия карты не менее полугода». Для чого роботодавцю, щоб термін дії картки був не менше одного року?
Зайшла на їх сайт www.foldis.lv. Перше враження позитивне, але потім насторожила надзвичайно мала його інформативність. Тільки 4 сторінки та інформація на них повторюється. Хотіла прочитала про «Analysis Strategy», жму «view morе», а воно не переходить, так само біля інших статтей. Немає нічого. Невже це взагалі реально, що компанія з 15-річним досвідом, лідер на світовому ринку робить вигляд наповненості сайту?!
Також, знайшла дуже схожий пустий сайт. Ім'я директора те саме (Rob Hawkings),а фото немає. Фірма зовсім інша LOEWS&COHN ARCHITECTURE http://designer-options.com/?page_id=7ю. Хочу почитати «In the press», жму на заголовки, але нікуди не переходить, вони зроблені тільки для вигляду.
Окрім цього, знайшла сайт компанії «dizex», що пов’язана з «foldis» http://dizex.com/index.php?id=17. Там реально дурня якась, типу «Холдинг "Дізекс" – це, перш за все, об'єднання різноманітних компаній, осередок мудрості, професіоналізму, оптимізму, концентрація зусиль та прагнень в одній команді» та «учасники групи досягли помітних успіхів у галузях інформаційних технологій, послуг та сервісів Інтернет, шоу-бізнесі та туризмі».
Загалом, все це ну дууже підозріло. Я впевнена, що це не чесна компанія з світовим ім’ям та багаторічним досвідом. Навіть якщо у них у реально заробити якісь гроші, не маю брати в цьому участь. А Вам вирішувати самим))