Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «hotels24 - сервис бронирования гостиниц Украины» Добавлен: 29.03.18 14:14

Основна назва: hotels24 - сервис бронирования гостиниц Украины
Інші назви: хотелс, хотелс24, хотелс 24
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт:
Телефони: 0 800 210-017
Адреса: Україна, м. Вінниця
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,07/5,0

Перегляди: 423
Усього відгуків: 48
Опис діяльності:
Hotels24.ua - сервис бронирования гостиниц Украины онлайн и по телефону. Одна из самых больших баз отелей Украины, которая постоянно пополняется новыми гостиницами. Одной уникальной особенностью является предоставление туристам возможности забронировать отель со скидкой либо за полцены. Стоимость услуг по бронированию абсолютно бесплатна - никаких комиссий!
Автор(-ка): Merry Merry (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2017 г.
Дата звільнення: 2018 г.
Корисність відгуку: 3 - 1 = +2
Всього коментарів: 4

Позитивні сторони компанії

Є кілька крутих працівників, які віддано роблять свою роботу. Але якщо ви їх не будете поважати, то залиштесь і без них.

Негативні сторони компанії

Мінусом компанії є людина яку потрібно давно вигнати до чортів собачих! Це дІрєктор Шендеренко, який не робить абсолютно нічого, крім того що генерує дурні ідеї, по яких навіть не прораховує ризики, і одразу втілює їх в реальність. А найгірше в цьому всьому те, що головний директор компанії йде на повідку в Шендеренка. Як на мене, то краще вигнати його з компанії, а на його місце обрати вже з тих хто працює в компанії певний час і показує гарні результати, бо всі ті результати які Шендеренко оголошує на загальних зборах - то не його заслуга!
Останнім часом в компанії дуже напружена атмосфера, яка, думаю, пов'язана з фінансовими труднощами компанії, проте це замовчується і ніякого прояснення немає, а просто скоротили людей зі словами "ми вас в квітні приймемо назад".
Через часті фін. проблеми в компанії дуже часто затримують видачу заробітньої плати, я вже мовчу про її підняття (хоча деяким - звісно ж її підняли). Хотелс, АЛЬОООО, на сьогоднішній день мінімальна ЗП становить 3700 грн з гачком, а у вас у більшості співробітників ставка 3500 грн. Керівники, проживіть ви за таку ЗП!

Є окреме побажання до ейчара - варто проводити роботу, щоб комунікація між відділами покращувалась, а не пхати носа в особисте життя кожного співробітника і робити з робочого процесу реаліті-шоу ДОМ-2. А ще прохання відноситись до критики з розумом, а не істерити, що всі навколо сволочі, які не хочуть допомагати і просто критику.

Реагуйте на відгуки про компанію нормально і робіть потрібні висновки. Замість того, що змушуєте писати співробітників підставні відгуки про роботу, краще перечитайте їх ще раз і зверніть увагу, яка людина найбільше фігурує в них і, повторююсь, виженіть її!
Проведіть в компанії нормальний кризовий аналіз, і після нього робіть оптимізацію. Хай Шендеренко не заявляє що в його відділі приріст на наспутний місяць +100500 по комісії, хай говорить реальні цифри, а якщо його мозок не здатен таке прорахувати, то хай поступиться місцем більш гідним працівникам.

Хотелс ваша РЕАЛЬНА ПРОБЛЕМА це утримання ШЕНДЕРЕНКА на посаді директора, поки він буде керувати доти компанія буде сидіти на дні. Тож обирайте - чи Шендеренко чи нормальне становище компанії.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5