Отзыв о работодателе «Экония» Добавлен: 17.04.18 09:47
Сфера деятельности: Производство/поставка: Продукты питания и напитки, алкоголь
Сайт: www.econia.com.ua
Дата начала работы: 2016 г.
Коли я приїхав, щоб влаштуватись на роботу в Золотоноші, а сам живу в Черкасах, то мені все пояснили. І про те, що зміни іноді будуть припадати на вихідні та святкові – бо завод не зупиняється в роботі, і про бонуси. Мені все максимально багато проговорили на співбесіді. Тяжко мені далось оте вивчення усіх процесів – давно я лекції не вивчав, але без того до лінії не допустили, бо по сертификації НАССР то є вимога – і я на своїй шкурі відчув, як то серйозно. Потім чув від молодих колег, як вони возмущались, що їх заставляють вивчать, та чесно скажу, без того, що я вивчив спочатку – і так було важко, а коли не знаєш, то на лінії можна наробити біди. Платню платять вчасно. А ось график – то з колегами на вихідні стараємось змінювати одне одного. Складно взагалі працювати на виробничому процесі, але зарплатня більша за інші контори, де я шукав роботу
Набагато краще, ніж на моїй останній роботі