Отзыв о работодателе «CVG Украина» Добавлен: 16.05.18 13:38
Сайт: www.cvgrp.com
Телефоны: (032) 232 65 32
Адрес: Украина, г. Львов
Должность: Монтер
Дата начала работы: 2013 г.
Стартовая зарплата: $150
Текущая зарплата: $230
Хороші люди. взаємо допомога поміж своїх.
Трохи дурні бо терплять той бкзлад і знущання. бо 5000 за повний місяць то є знущання коли ти 8 годин на ногах і фізично працюєш.
Проспілка мертва. Лягла під директорів. Захваткіна збрила собі 4% щомісяця від зп а то 40 000 і все заложила великого. вдюже немає ні питань до власників ні підняття зп ні кол договір вже 2 роки не може підписати. Та в принципі яка то проспілка як там 20 людей. треба робити свою незалежну яка буде стояти за людьми.а то чому наші гроші йдут до Захваткової. Заставляють працювати понаднормово на протязі тижня по 12 год. і в суботу. от тоді каже собі заробите. а чому я маю працювати по 200-250 год в місяць щобб заробити 8-10 тис зп. то має бути за стандартний тих 10 тис на руки. Але народ є раби хіраче замість того щоб показати своє я. забити тиждинь два на понаднормові в все їм торба самі прибіжать і не за двойну а за 4 кратно.