Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «genesis+» Добавлен: 21.05.18 23:06

Основна назва: genesis+
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Адреса: Україна, м. Львів
Перегляди: 397
Усього відгуків: 3
Опис діяльності:
компанія про маркетингові заходи
Автор(-ка): Марія (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Менеджер з продажу
Дата співбесіди: Травень 2018 г.

Позитивні сторони компанії

Оперативно відреагували на резюме, секретар дуже ввічлива (і по телефону, і при зустрічі). Локація офісу в районі ближнього центру, що було для мене перевагою в доїзді.

Негативні сторони компанії

Офіс виглядає бюджетно, наче в нього не так давно заселились, зовсім не креативно (зрештою як і сайт), дипломів і нагород не помітила. В особистій розмові з директором доводиться ставити багато додаткових питань - "чітко і по полочкам" не роз'яснює, робить натиск на перспективи:) Судячи по сайту зробила висновок, що ведуть різні проекти і різних клієнтів, по факту - це продаж карток на знижки в рестораціях і розважальних центрах по офісах міста (саму картку мені не демонстрували). Робота "по маршруту", тобто це вакансія торгового агента по місту.
Поцікавилась, чи можу працювати лише по напрямку ресторацій, бо маю етичні упередження щодо продажу послуг цирків і дельфінаріїв, виявилось - ні! Директор запитав мене, коли я востаннє була в цирку, і коли я відповіла, що в дитинстві, сказав: "Про що з Вами говорити, якщо Ви навіть в цирку не були?" В той момент було неприємно з такої неповаги до моїх переконань, зараз просто смішно.