Отзыв о работодателе «Грин вей к» Добавлен: 02.06.18 11:32
Сфера деятельности: Услуги: Экология, переработка мусора, вторичное сырье
Адрес: Украина, г. Хмельницкий
Должность: Різноробочий
Дата начала работы: 2017 г.
Дата увольнения: 2018 г.
Стартовая зарплата: $6000
Дуже смішно
Працював в закритому приміщенні переробляючи гумові відходи на мілкішу кнопку. В приміщенні відсутня вентиляція, ледве вимовив на респіратор бо пилюка така шо шмаркаєшь сумою, х початку брав медииньмьку маску але це на пів години . Очі ріже після кожної зміни. Не офіційне працевлаштування . Вимагали працювати в ночі бо заілнять без зарплати. Випадково врізав пальця, навіть небуло пластирі. Начальник виробництва файний дядько, але директор звертався як до бидла. Сам би спробував у ночну зміну попрацювати . В кінці кінців не дав гроші за цілий місяць, а потім тількі обіцяв віддати коли будуть замовлення . Я може й з села але не дурний, якщо я щось зробив а директор кудись продав, то він гроші заробив. Та забрав собі, бо знав що я та інші хлопці нікуди не будуть жалітися оскільки працювали не офіційно на чесному слові. Маю надію що більше він нікого не обдурить .