Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Фуджікура Аутомотів Україна Львів, ТОВ» Добавлен: 08.07.18 02:25

Основна назва: Фуджікура Аутомотів Україна Львів, ТОВ
Інші назви: Фуджикура
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Телефони: 066 105 00 08
Адреса: Україна, м. Львів, Підрясне, Європейська 1
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,57/5,0

Перегляди: 963
Усього відгуків: 454
Опис діяльності:
Изготовление джгутов для автомобилей
Автор(-ка): Гарік (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: оператор
Дата початку роботи: 2017 г.
Дата звільнення: 2018 г.
Стартова зарплата: $4200
Фінальна зарплата: $5500
Корисність відгуку: 2 - 1 = +1
Всього коментарів: 3

Позитивні сторони компанії

З позитивного це те що влаштуватися на роботу в цю компанію дуже просто, беруть всіх підряд, треба тільки розрізняти кольори. Довіз на роботу і з роботи, а також харчування за рахунок компанії (з працівника знімають лише 6 грн.). Але це вимушені міри роботодавця бо якщо люди почнуть добиратися своїм ходом то буде багато запізнень, а якщо нема хоч однієї людини вчасно це дуже суттєво впливає на продуктивність праці. Те саме стосується харчування, обід триває лише 30 хв. і якщо би люди приносили із собою харчі то був би хаос.

Негативні сторони компанії

Негативного є досить багато, і основна причина тому це некомпетентне керівництво яке не здатне належним чином організувати робочий процес на підприємстві, бо набрали на керівні посади людей без освіти виключно по принципу кумівства і відданості.
Тепер про конкретні мінуси:
Керівництво не вважає за потрібне дотримуватися чинного
трудового законодавства України, а саме людям не бажають надавати щорічні відпустки у повному обcязі 24 дні і у той період коли людині це потрібно. Також керівництво не знає що кожному гарантується право на повагу до його гідності, на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
Також до мінусів треба віднести занадто високу температуру повітря на виробництві, кондиціонери включають коли приходить керівництво. Прибирання проводиться також лише з привязкою до робочого графіку керівництва 8-18 год. На заводі працюють люди які вживають наркотичні та алкогольні речовини під час роботи, також під час роботи деякі працівники дозволяють собі займатися коханням в туалеті, причому йдеться не про рядових працівників, а таких які вже просунулися по службі, мабуть таким чином і відбувається карєрне зростання, бо людям які совісно працюють довгий час не пропонують підвищення.Також до вагомих мінусів варто віднести так звані норми (бригада має зробити певну кількість одиниць за зміну щоб мати премію). Так от бригадири в погоні за цією премією встановлюють занадто високу швидкість конвеєру і нікого не цікавить як ти будеш за ним бігати, головне не просто виконати а перевиконати план, показати наскільки ти кращий від інших бригадирів, але показати це за рахунок простих операторів які іноді мотають по два кроки, але ніхто за це не доплачує,не мають можливості відлучитися щоб сходити в туалет, або просто перевести дух, ти не маєш на це право ти повинен 8 годин без зупинки працювати, бо інакше тобі одразу крикнуть чому ти не працюєш? А скільки були випадків що людей забирала швидка одразу з робочого місця? Але то ще в кращому випадку, бо керівництво зацікавлене просто десь вивести людину за межі заводу, добре що є небайдужі люди що не дають таке робити, але це звичайні робітники, якщо ти хочеш підвищення, тебе одразу починають обробляти проти звичайних людей, це такі в них курси підвищення кваліфікації. Також якщо відсутні люди в бригаді, норма не зменшуються, кажуть робити стільки само, але це знову ж таки не оплачується. Керівництво хоче не просто щоб люди працювали за мізерну плату, а щоб вони працювали безоплатно. Бо треба показати перед аудиторами як все добре на підприємстві, як все якісно і по європейськи як багато людей тут працює, а люди то звідки? Зі Східної України, більше ніж місцевих, працюють через аутсорсинг фірми і відповідно не сплачуються податки до місцевого бюджету. Сказав мабуть не все що хотів, але основні проблеми озвучив. Підсумок. Щоб компанія розвивалася і прості працівники були задоволені роботою, треба ставити на керівні посади виключно іноземців, бо українці в своїй більшості нажаль не здатні якісно керувати і організовувати робочий процес, але мова йде не просто про іноземців, а іноземців з розвинутих країн типу Німеччини, Японії, чи хоча би Іспанії, бо Румунія далеко від нас не втекла і їхні керівники розуміють що діється і їх така ситуація влаштовує.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5