Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «AstraZeneca» Добавлен: 24.07.18 09:34

Основна назва: AstraZeneca
Інші назви: АстраЗенека
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт:
Телефони: 3915282
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,34/5,0

Перегляди: 1087
Усього відгуків: 9
Опис діяльності:
Компанія АстраЗенека – провідна міжнародна організація, яка займається дослідженням, розробкою, виробництвом і продажем лікарських засобів. АстраЗенека входить у п'ятірку провідних фармацевтичних компаній світу і є лідером у таких областях як кардіологія, пульмонологія, онкологія, неврологія та гастроентерологія. АстраЗенека – глобальна компанія, яка є власником 29 заводів у 20 країнах. У процес розробки, виробництва і продажу лікарських засобів залучено 67000 співробітників. Препарати компанії застосовуються у більш ніж 100 країнах світу, і географія країн продовжує розширюватись. Основною... »
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: CRA
Дата початку роботи: 2015 г.
Дата звільнення: 2018 г.
Корисність відгуку: 3 - 1 = +2
Всього коментарів: 4

Позитивні сторони компанії

Из положительных - получила немного опыта. Научилась разбираться в людях.

Негативні сторони компанії

Долго думала писать отзыв или нет. Но скажу с уверенностью за отдел клинических исследований компании Астра Зенека Украина.
Полный хаос и брадак. Отсутствие полного понимаю этических норм и порядка проведения клинических исследований.
Коррупция во всем ее проявлении. Мониторов перебрасывают из протокола в протокол, те не успевают въехать в протокол уже перебрасывают в другой. Исследователи постоянно жалуются на то, что часто меняют мониторов. Текучка страшная. Менеджмент тупой. Вот просто реально тупой. Кантри хед гражданка Польши, не украино/русскоговорящая. Существует абсолютное закулисье, через которое ей доносят только нужную и правильную информацию. Два менеджера Лиза и Юля не имеют профильного образования. Одна юрист, вторая техник фармацевтического производства. 50% сотрудников оформлены через ФОП. Могут разоравать контракт и не выплатить заработную плату. Лиза и Юля - два человека, которые и угробят этот отдел. Хорошие протоколы и поездки на митинги получают приближенные, далее по мере работы на этапах клозаутов, преклозаутов - все кидают на менее опытных мониторов и часто подставляют. Пока вы едите на работу вам могут позвонить поменять 5- 6 командировок а также перебросиь вас из протокола в протокол. О стабильности нет и речи.
Сотрудники бегут. Большинство сотредников в тайне от руководства ходят по собеседованиям и рассматривают другие компании. Худшей компании не видела в своей жизни. Суть в том, что попав туда - вы можете просто напросто не найти потом работы - учитывайте это.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5