Відгук про роботодавця «MAXI-MODELS» Добавлен: 01.09.18 20:22

Сайт:
Телефони: +380634807185, 0678613080
Адреса: Україна, м. Львів

модельне агенство
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Викладач з перукарської стилістики
Дата початку роботи: Квітень 2017 г.
Дата звільнення: Липень 2018 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1

Приємні адміністратори: Юрія, Вікторія,Іра. Нажаль повноважень адміністраторів вони не мають-скоріше секретарі.
Спасибі за негативний досвід-це життєвий урок.
Познайомилась з багатьма моделями, спілкуватись з якими було весело і цікаво для мене. З деякими підтримую звязок і надалі)))

Увага!!!!!!! Хочу застерегти всіх, хто хоче працювати з цією агенцією, проходити навчання або віддати туда своїх дітей-«краще з розумним втратити, ніж з глупим знайти.»
Спочатку познайомилась з Сергієм, поводив себе по-діловому, видався адекватним. Пізніше познайомилась з Танею-ні чого не насторожило, хіба погляд не в очі, але це субєктивно. Працювала в компанії викладачем 1,5 роки. Після закінчення кожної групи клялась собі, що це крапка, але дівчата-адміни, завжди вмовляли на ше наступне заняття. По суті організація жахлива: траплялись такі моменти коли я приходила на заняття а групи не було( ніхто не попереджав про це, неустойку не оплачували). В групі моделі одночасно могли бути від 3-ох до 30-ти років і це правда. Але тепер уявіть, як адекватно можна подавати інформацію викладачу в такій аудиторії за годину часу, тому приходилось реально працювати більше і за це оплати не було. Тому добре подувайте чи ви хочете взнати на занятті щось нове і цікаве чи спостерігати, як малюки бігають, пищать і не проявляють цікавості в силу свого віку. Поділу на занятті по статі також неробиться (не знаю чи це добре). У хлопців та дівчат зовсім різне направлення та потреби в перукарській стилістиці, тому намагаючись охопити неможливе, виходило не завжди настільки якісно, як хотілось би. Зацікавленості власників у навчанні моделей насправді немає, не одноразово говорила, що відведеного часу замало. Складось таке враження, що власникам цей предмет потрібен був для галочки, а не для якості навчаня. Робоче місце зовсім не відповідало тому заняттю, яке я проводила.
На рахунок оплати праці-це взагалі кошмар і самий неприємний момент: гроші заплатили тільки за перший раз вчасно, а потім почалось постійне нагадування з мого боку і ігнорування мене. Крапкою стало те, що Таня просто почала звинувачувати мене в тому що я прошу заплатити за заняття двохмісячної давнини. А на завершення, щоб не платити провокували мене на конфлікт. Оплату так і не здійснили!!!!!!!! Жалію, що не почитала відгуки скоріше, звикла довіряти людям.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії