Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Speak UP школа английского языка» Добавлен: 06.09.18 12:17

Основна назва: Speak UP школа английского языка
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ, Контрактова площа
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,45/5,0

Перегляди: 426
Усього відгуків: 10
Опис діяльності:
Школа английского языка Speak Up (Спик Ап) работает по современной методике, разработанной международной командой специалистов по обучению английскому языку в Лондонском Лингафонном Институте. Этот метод, основанный на принципе погружения в языковую среду, признан наиболее эффективным методом обучения иностранным языкам.
Автор(-ка): Iryna Poliukhovych (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Викладач англійської
Дата співбесіди: Серпень 2018 г.

Позитивні сторони компанії

Всі необхідні етапи (знайомство – зустріч в офісі – проходження тесту – перевірка рівня англійської – усне спілкування – пробний урок) пройшли у ввічливій діловій атмосфері (але занадто формальній, як на мене).

Негативні сторони компанії

1. ЗАНЯТТЯ-«КОНВЕЄР»
Заняття йдуть по годині одне за одним, без можливості відпрацювати оплачені студентами 60 хв., кілька хвилин поспілкуватися з ними, підготувати дошку чи перепочити.
2. МЕТОДИКА НЕ НАЦІЛЕНА НА РЕЗУЛЬТАТ (вживання лексики в мовленні).
Із 60 занять/рівень 20 – самостійні заняття з комп’ютером.
Заняття в класі націлені або ОКРЕМО на вивчення граматики, або – читання/прослуховування, або на говоріння. Викладачу видаються готові роздруківки для студентів з вправами. Комунікативного підходу до вивчення мови НЕМАЄ, тому на пробному занятті я використала тільки 5% з усіх матеріалів, замінивши решту живими ситуаціями спілкування, доповненням речень, грою в асоціації.
Д/з мене попросили не озвучувати як обов’язкове, оскільки всі студенти – зайняті люди. Вважаю, що кожній зайнятій людині, яка хоче навчитись володіти мовою, необхідно тренувати лексику і граматичні конструкції вдома, це і складання речень, і написання міні-творів, і підготовка усної розповіді.

3. РЕЙТИНГ КУРСІВ
Велика кількість негативних відгуків студентів – через неприємності з кредитом на навчання, тривалі «наярювання» співробітників навіть після припинення співпраці зі школою, непрозора політика цін за курси в плані величезних знижок та акцій, можливих тільки в разі придбання річного курсу.

4. ЗАМІНИ/ВІДМІНИ
Як мама першокласниці, задала питання про можливість домовитись у форс-мажорних випадках про заміну чи відгул. Почувши зустрічне питання-відповідь: «Надіюсь, у Вас це не кожен МІСЯЦЬ буває?», зробила відповідні висновки.

5.З/п 100 грв/год.