Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Megasport» Добавлен: 22.10.18 20:03

Основна назва: Megasport
Інші назви: МЕГАСПОРТ
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,38/5,0

Перегляди: 409
Усього відгуків: 21
Опис діяльності:
Мережа магазинів MEGASPORT працює на українському ринку вже понад 20 років і зараз продовжує динамічно розвиватися: кількість магазинів щороку зростає, розширюється асортимент товарів і торговельних марок. Сьогодні MEGASPORT це понад 60 магазинів в 29 найбільших містах України.
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2015 г.
Дата звільнення: 2018 г.

Позитивні сторони компанії

Карєрний ріст.

Негативні сторони компанії

«Шановане» керівництво компанії «MEGASPORT», а також як в офісі полюбляють називати «Президенти компанії», поки Ви усі не навчитесь поважати і відповідно ставитись до всіх, починаючи від рядових працівників магазину, керівниго складу магазину і закінчуючи праціниками офісу нижчими за рангом від Вас, доти проблема з кадрами, а саме їх текучістю і далеко не лояльним ставленням до компанії буде тривати.Компанія це Ви і ваше собаче ставлення до тих хто Вам і під Вашим «чітким» керівництвом заробляє Вам чималі сумми, а ви у відповідь на це кнутом лиш, а пряників не буде. Лиш за свій рахунок.
А тепер до конкретики для потенційних працівників! Вам потрібно буде через місяць офіційного працевлаштування (по трудовій) відкрити СПД (приватного підприємця) і з найманого працівника ви переходите таким чином до підприємця, який надає консультаційні послуги замовнику (компанії «MEGASPORT»), таким способом компанія ухиляється частково від сплати податків ну і ще отримує різні вигоди, а ви у свою чергу стаєте незахищеними у відносинах з компанією і ризикуєте залишитись без грошей. Компанія грає на неосвідченості кандидатів і подає інформацію з вигідного для неї ракурсу.
Робочу форму працівник повинен купити собі з обмеженого списку.
Форма це довга і нудна тема, але ненайважливіша. Їдемо далі. Зарплата. Ставка +%. Вам не дадуть заробляти багато, повірте, бо як тільки побачать що багато працівників в багатьох магазинах мережі заробляють немалу зарплату то по мережі змінять схему нарахування зарплати («Мотиваційну схему») і ще врахуйте штрафи за Таємних покупців і щеее... оплату за недостачі. Недостачі ви будете оплачувати з «вееликою» знижкою.
Так що по грошам задоволені ви будете не завжди.
Обовязки. Нууу... тут Ви будете універсальні солдати. Від гружчиків до охоронців, від комірників до майстрів, ну і звісно ще треба і продавати, бо це прямий обовязок, нооо про всі інші непрямі обовязки вам ж незгадають одразу. Побігати по магазину і складу доведеться чимало.
Це все не так складно, не так страшно і не так паршиво якби ж до цього всього не додавалось собаче і зверхнє ставлення керуючої верхівки компанії, яке працює за методикою радянської влади «батіг і ...» і батіг, пряників не буде.
«Риба гниє з голови» Цитата одного «президентів» компанії. От і не забуваєйте що ви і є та голова!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5