Отзыв о работодателе «hotels24 - сервис бронирования гостиниц Украины» Добавлен: 02.11.18 15:50
Другие названия: хотелс, хотелс24, хотелс 24
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Сайт: hotels24.ua
Телефоны: 0 800 210-017
Адрес: Украина, г. Винница
Дата начала работы: Сентябрь 2015 г.
Дата увольнения: Декабрь 2018 г.
Потужна компанія. Багато людей, великий офіс, нормальні умови роботи. Знаю безліч Вінницьких компаній з шикарними офісами (їхня замануха не спрацювала) я достатньо багато часу працювала тут. Хороші люди, приємно було працювати. Крутий сервіс - безкоштовний для клієнтів - працювала в кайф, знаючи що не обдурюємо людей. Є багато перспектив. Хто хоче рухатись та досягати чогось більшого, аніж просто зарплатню - вам сюди. Планую повернути ь з декрету сюди ж! Не звертала уваги на тих, хто незумів проявити себе та примітивно пішов. Хто прагне - досягає висот. Тут це можливо!
Мінуси є всюди. 4 поверх.. але ж то не проблема для всіх) Не подобаються ті люди, які ноять, а для свого блага нічого так і не робили, маючи шанс стати потужним учаснником валикого механізму Hotels24.