Відгук про роботодавця «trademaster» Добавлен: 06.11.18 22:33
Сайт: www.trademaster.com.ua
Дата початку роботи: Жовтень 2018 г.
Дата звільнення: Листопад 2018 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Рядом с метро. Все.
Была на стажировке 5 дней. Стажировку никто не оплачивает, длительность ее - как начальник решит. А он этот процесс затягивает. Личность неадекватная, орет как подорванный, задергал всех. Эйчар хлопает глазками и говорит, что это новое веяние в управлении профессионалом. Смешно, потому что на тренингах говорят о наставничестве и коучинге, как методе управления, а по факту - я начальник, ты никто. Одна кофе-машина и для сотрудников и для мероприятий. Вообще во всех мелочах просматривается кугутство высшей пробы. Если вы себя уважаете, не тратьте время даже на эту конторку. Они не стоят даже собеседования. Ах да, денег тут тоже не заработаешь, со слов сотрудников. Мегатекучка.
Дивно що співвласники і працівники компанії замість того щоб враховувати дійсні недоліки в роботі "Вашої дитини" намагаєтесь все виправдовувати та писати "правдиві відгуки" в + для РЕЙТИНГУ і все.
Не мені вчити, та чи не набридло постійно читати про одне й теж у Кожному коментарі.
Я пропрацювала в Компанії на посаді менеджера більше одного року: бази дійсно застарілі, і оновлюєш ти їх коли продаєш, коли приймають на роботу то все описується райдужно, а те що продажі агресивні умовчують, затримуватись на роботі норма, но можна і не затримуватись це вибір кожного, морально важко коли ви не стійкі до стресів, крик присутній в спілкуванні керівників з підлеглими.
Та в роботі на TradeMaster є і плюси - це хороша школа для розуміння себе, мені інколи навіть не вистачає того шаленого темпу