Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «COMFY» Добавлен: 21.12.18 22:39

Основна назва: COMFY
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт:
Адреса: Україна, м. Полтава
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,61/5,0

Перегляди: 349
Усього відгуків: 264
Опис діяльності:
Супермаркеты бытовой техники
Автор(-ка): Оксана (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: касир
Дата початку роботи: Червень 2015 г.
Стартова зарплата: $150
Поточна зарплата: $360

Позитивні сторони компанії

Один з головних плюсів – те, що зарплату НІКОЛИ не затримують. За всі роки, що я тут робила, жодного разу не затримали хоч на день. Це дуже зручно, можеш планувати свої витрати. Довіра на роботі – це важливий для мене чинник.

А ще відкрию маленький секрет, який можливо комусь знадобиться. В комфі вигідно йти, коли плануєш піти в декрет. Ну життя є життя, колись треба заводити дітей, а гроші все одно потрібні, та й повертатись через три роки все ж таки хочеться кудись, а не в нікуди. Бо тут соцпакет дійсно працює залізно. Ніхто тобі не скаже «до побачення» при новині про вагітність. Я прийшла ще не вагітною, але через чотири місяці випадково завагітніла. Було навіть трохи соромно, бо подумають, що приховала, або навмисно. Але до цього факту поставились дуже добре, виплатили всі виплати положені, я спокійно відсиділа два роки ,а потім малий пішов в садок, а я повернулась на свою роботу .мене чесно чекали, місце притримали. Дівчата знайомі теж спокійно сходили «за дітьми» та повернулися. Тобто є не тільки клієнтоорієнтованість, що звісно добре, а й орієнтація на робітників. Бо вони теж люди і потребують поваги.
Графік роботи у мене стандартний, приблизно такий, наскільки мені відомо у всіх касирів нашого міста. Чотири робочих, два вихідні. Це доволі зручно. Можу частіше побути вдома з дитиною.
Приємний бонус: на новий рік всій малечі, тобто дітям робітників, дають подарунки. Звичайні солодкі набори у вигляді казкових будиночків, але ж це теж приємно, значить, мамі з татом менше купувати зі своєї кишені! Синок солодунчик, обожнює цукерки, тому дякую за такий подаруночок до свята. Цьогоріч його теж чекають))

Негативні сторони компанії

Зміна касира величенька, по 10 годин. За касою на вечір починає трохи паморочитись в голові, гроші вже здаються однією квітчастою масою. Люди теж здаються однаковими, обличчя вже не фіксуються в пам’яті. Дуже боюся помилитися і прошляпити купу грошей. Моя колега одного разу так переплутала крупну купюру з дрібною. Потім довелося додавати нестачу зі свого гаманця.шкода було( а ще обідніше, що наш народ ніколи не скаже, що йому помилково дали більше, хоча чисто по-людяному мав би. В Європі з цим краще.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5