Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Культтовары Украина» Добавлен: 28.12.18 13:14

Основное название: Культтовары Украина
Сфера деятельности: Торговля: Канцтовары, товары для офиса
Сайт:
Рейтинг компании:

Автор: Надія (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2018 г.
Дата увольнения: 2018 г.
Одинаковый IP адрес! Возможно, этот автор уже оставлял отзывы об этой компании.

Прокоментуйте цей лист https://drive.google.com/file/d/1qJd0EBl52CHZEk1mH2D6A6zrZ0lSFr09/view?usp=sharing

Шановні, Олеся та Наталя – те що ви самі собі навчились писати гарні відгуки та вихваляти свою Сумнівну Компанію це неодмінно дуже яскрава подія у Вашому житті. Та я вважаю що Ваші красномовні та безглузді виправдання, і перепалки з Вашими конкурентами не тілки закріпили моє відношення до шахрая та ворюги Вадима Атаманенко, алей склали враження про всю Компанію Культтовари в цілому, як про підступну, сумнівну та шахрайську Компанію. Ваш співробітник Вадим Атаманенко наніс мені надзвичайної шкоди! Тому я відповідаю Вам таким же способом за яким ви звикли працювати. А саме, додаю до цього звернення ссилку на лист який мені надіслав Ваш шахрай Вадим Атаманенко, де не на словах підтверджуються не правові та злочинні дії компанії Культтовари, та сволоти Вадима вчасності. Прошу без Ваших барвливих узагальнених фраз про гарних співробітників прокоментувати вкладений лист.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании