Отзыв о работодателе «ндл» Добавлен: 06.01.19 18:09
Другие названия: ТОВ "Нова дитяча література"
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Телефоны: (044) 501-14-67, (044) 451-86-89, (098) 597 -62-36, (067) 741-37-08
Должность: Автор
Дата начала работы: 1999 г.
Я працюю з Іваном Присяжнюком у видавництві «Нова дитяча література» з січня 1999 року вже рівно 20 років. Я автор текстів дитячих книжок, які видає Присяжнюк. Я працюю не заради грошей, а для того, щоби діти України вивчали українську мову із задоволенням і цікавістю. Теми книжок вигадує сам Іван Ілліч. Ці книжки пізнавальні і цікаві. Не зважаючи на скрутне фінансове становище видавництва, Присяжнюк видає по декілька нових книжок на рік. Книжки дешеві, щоби їх могли купити для своїх діточок люди з низьким прибутком. Саме тому часто-густо грошей у Присяжнюка не вистачає на виплати співробітникам. Та він не здається. Він сам тягає великі торби із книжками, розвозить їх по містах, містечках та селах, не маючи з того великого зиску. Буває, що і на обід та проїзд бракує грошей. Така ситуація в країні, що людям не до книжок. Але Іван Ілліч ентузіаст, він щиро хоче розповсюдити українську дитячу книжку. В цьому я підтримую його. Не гроші ціль нашого видавництва, а ідея.