Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця « Perfums bar » Добавлен: 06.01.19 20:38

Основна назва: Perfums bar
Інші назви: Парфюм-Бар
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Адреса: Україна, м. Ровно, ЦУМ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,13/5,0

Перегляди: 465
Усього відгуків: 68
Опис діяльності:
«Парфюм-Бар» - дисконтная сеть парфюмерии для среднего класса. «Парфюм-Бар» предлагает своим клиентам ароматные композиции лучших мировых производителей. Каждые три месяца специалисты компании проводят анализ новинок парфюмерного рынка и отбирают для своих клиентов лучшие и оригинальные ароматы. При этом, цены «Парфюм-Бара» достаточно демократичны, что объясняется большими объемами продаж и минимальными затратами на рекламу. Суровые стандарты качества продукции, широчайший ассортимент, престижная клубная система общения с клиентами делают «Парфюм-Бар» уникальным явлением на Украине.
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Грудень 2018 г.
Дата звільнення: Січень 2019 г.
Стартова зарплата: $240
Фінальна зарплата: $80
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

Плюсів немає

Негативні сторони компанії

ЧИТАТИ ВСІМ!
1. Про саму продукцію, парфуми розбавлені спиртом, і часто покупці скаржаться на НЕ СТІЙКІСТЬ АРОМАТУ, так як каже менеджер : *Тримаються від 12 годин, бо це парфуми*. На флаконах пише туалетна вода (Your sent)
2. Умови взагалі жахливі, стоїш на сквозьняку по 10 годин , і лиш всього 10 хв в годину на свої потреби. Постійно дзвонять саме в ті моменти коли вийшов в туалет чи поїсти. Слідкують люди, і відеокамери,повідомляють про кожен крок.
3. Ти постійно на ногах і мусиш роздавати ті блотери хоча б 200-300шт в день, люди звісно проходять мимо і ніхто не хоче купувати так як це дорого.
4. Перфум бар знаходиться у менш перспективному місці, на вході старого універмагу, в якому знаходиться супермаркет, по-перше там завжди пенсіонери, які хочуть купити для себе поїсти на мізерну пенсію, по-друге алкаши біля кафе стоять, та просто люди без житла заходять погрітись, звісно є і інший контингент, але навряд чи нормальних людей зацікавлять парфуми на розлив за 740 грн. який тримається не довше 5 годин.
5. В оголошенні було сказано за оплату 6000 тисяч гривень, так от це все казки! Якщо вам заплатили 2500 то це уже свято, тому що вони готові штрафувати буквально за все: за те що мала каса, за те що говориш з посторонніми людьми на робочом місці( просто знайомі зустрілись),тай просто штрафи по *смішних причинах*. Постійно за план агряться, якщо план менше 1000, сваряться щоб було більше, кажуть щоб до 14:30 було 700 грн в касі, до 17:00 1000 грн. ЯК? Це повний бред! А буває взагалі 0, люди говорять дорого, або просто поспішають. то начальство погрожує що зарплату не видасть, так як їм треба платить за оренду яка 250 грн в місяць(квитанції принесли зразу на руки мені) Буває план в два раза виповнений 2000 грн, тоді вони всі мовчать, а іноді наполягають аби план був в ТРИ раза. Щоб заробити 6000, потрібно кожен день 2000 грн в касі мати, так як 10% від зарплати і +100 грн за касу від 200 грн, якщо нуль то нуль.,всім байдуже що ти 10 годин там сидиш.
6.Менеджери просто клюють і готові роздерти за кожну копійку, каже :*Заховай з прилавку флакони менше 55мл, щоб більше заробити , а найменша ціна це 380грн* . У людей напросто немає грошей, коли продасиш найменший флакон за 155грн, менеджер свариться,так як замість нього треба втулювать за 380.. у людей грошей немає,на те їхні відмовки :* Нічого у них є гроші, я коли продавала флакон за 155 грн то побачила п"ятсотки в кошильку, і пожаліла ,що не втулила за 525 флакон* Мало того що заглядують в гаманець. так щей нахабно про це говорять.
7. Самопоччуття погане, після десятигодинного робочого дня болить голова, шлунок так як не можна нормально поїсти, втомлюєшся і ледве ноги волочиш додому, а потім знову на ранок їхать з одного кінця міста в інший ,щоб о 10 годині встигнути.
8. Цілий день роздаєш блотери, а чому? І продавець, і промоутер? за 2000 в місяць? Це Наглость! За дві роботи,має бути дві зарплати як мінімум.
9.І найголовніше коли провіряє кожен мл, звісно знайде недостачу, менеджер посадить тебе так, щоб ти нічого не бачила, і буде диктувати свої цифри аби накласти штраф, зрозуміло це по тому, коли вона плутається в цифрах, повільно говорить, а коли заглядуєш на ваги, вона швидко забирає бутилкі і не дає удостовіриться.
ТОМУ не рекоментую цю "Шаражкіну кантору" , пожалійте свій час, нерви та здоров*я.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5