Отзыв о работодателе «ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВИДПОВИДАЛЬНИСТЮ БИОКОСМЕТИКА» Добавлен: 25.01.19 12:16
Другие названия: ООО "Биокосметика"
Сфера деятельности: Торговля: Косметика, парфюмерия
Телефоны: 380 96 625 27 62
Адрес: Украина, г. Винница, ул. Лебединского 34
Должность: Супервайзер
Дата начала работы: Январь 2017 г.
Близько до дому, можу робити все що мені заманеться, можу ставити себе ВИЩЕ ВСІХ І НАВІТЬ КЕРІВНИЦТВО
Порядку немає взагалі, На робочих місцях і на кухні повний срач, вибачте за слово, це ще мяко кажучи. Керівництво власної думки взагалі не має, ним керують підопічні, які роблять що заманеться. Ставлення до операторів хамське, придвзяте, іноді , навіть , пролітає ненормативна лексика в сторону колективу. У супервайзерів є олюбленці, яким вони зливають якісний трафік та заявки інших операторів для підвищення їхніх показників і відповідно їх зарплати. Права на власну думку оператор не має !!! А якщо він хоче її висловити, його звільняють або доводять до звільнення. Тому , перш ніж іти туди працювати, подумайте, чи варто приносити в жертву себе та свою гідність!