Відгук про роботодавця «Модл Телеком» Добавлен: 14.02.19 16:33
Основна назва: Модл Телеком
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Телефони: 097-989-83-98
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2018 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Телефони: 097-989-83-98
Занимается подключением мобильной связи и домашнего интернета для русскоязычных в Израиле. Выступает как посредник
Дата початку роботи: 2018 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
ніяких
дійсно дивно що вакансія була на мові, по телефону відповіли українською, а на співбесиді сказали що працювати тільки на мові окупантів! таких рекрутерів розстрілювати потрібно, як наших братів росіяни!!!!
Вважаю, що Ви жодного дня не працювали в нашій компанії, лишень тому, що Вам відмовили під час співбесіди. А зважаючи на те, що єдиними критеріями відбору є грамотність вимови та знання ПК, то можу сказати - мені дійсно шкода, що Ви досягнувши свого віку не вмієте користуватись ані мовою - ні українською, ні російською, ані комп'ютером. Мені дуже, дуже шкода, але я не можу то вивчити за Вас, як і гарно працювати, не зловживати алкоголем, як і позбутись заздрості та лінощів. Все у Ваших руках. А ми щиро бажаємо Вам успіхів. Намагайтеся - все вийде.