Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Арита Винница» Добавлен: 13.03.19 22:04

Основна назва: Арита Винница
Сфера діяльності: Торгівля: Господарчі товари, будматеріали, інструмент, сантехніка, посуд
Адреса: Україна, м. Вінниця
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,53/5,0

Перегляди: 749
Усього відгуків: 7
Опис діяльності:
Винница,ул.Карла Маркса 23,а
Автор(-ка): Марина (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2015 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Пішла в декрет, появилось більше вільного часу і шастаючи по форумах знайшла відгук про компанію в якій працювала, почитала, а тут таке, що жесть… Чесно не знаю, хто писав цей відгук, походу хейтер якийсь))) Да компанія велика і є всякі моменти приємні і не дуже, але те що написано це брєд.
Скорочень за період моєї роботи не було і не чула, щоб людей просто виганяли. Є якась текучка кадрів, бо відкрили безвіз, от люди і ринулись шукати за кордоном кращого життя.
А колектив, та обичний собі колектив, працювала і пішла в декретну відпустку, ніхто не з’їв, не підставив, звонять питають чи ще не родила)))
З власниками особисто стикалася рідко, але вроді адекватні люди. Керівники відділів також нормальні, був проблемний момент – вислухали, допомогли вирішити ситуацію.
По поводу штрафів ,ну тут ДА - є в компанії штрафи. Як говорить керівництво, вони для підтримання дисципліни, і дивно але факт - для мене були навіть плюсом, бо навчилася нарешті не спізнюватися. Штрафи невеликі і на мою думку адекватні. Того повеселив коментар по висасування штрафа з пальця)))
По поводу реалізації, то взагалі повний брєд, компанія росте і розвивається і з кожним роком стає все більшою територіально, того й нових людей постійно шукають. Було б все так погано, компанія давно б закрилась, а так працює і розширяється.
Тому, я зробила для себе висновок – не варто 100% довіряти відгукам в інтернеті, бо їх можуть писати не зовсім адекватні люди, як попередній коментатор. Або нещасна людина ображена на весь світ. Або навіть конкуренти…

Негативні сторони компанії

Поганого мало

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 4/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 4/5