Відгук про роботодавця «ООО "Универсальное агентство "Про-Фарма"» Добавлен: 16.05.19 20:46
Інші назви: ООО "УА "Про-Фарма", ПРО-ФАРМА, PROPHARMA
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: pro-pharma.com.ua
Посада: офісна
Дата початку роботи: 2018 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Корисність відгуку: 1 - 2 = -1
1. Біла ЗП . 2. часткова компенсація обідів 3.таке собі медичне страхування. 4. кому за посадою належиться мати авто-забезпечують авто та паливом.
Дружня Пересторога!:) Пильнуйте себе та не ведіться на залишені на цій сторінці жописи-пропозиції від НR-відділу, в яких вам обіцяють розібратись в конфлікті між вами та вашим безпосереднім керівником, який поводиться неетично до вас, визискує вас, упосліджує вас. В цій компанії толерується така поведінка керівництва в стосунку до підлеглих і заохочується виховання у підлеглих вираженого стокгольмського синдрому до керівника-аб'юзера, який проявляє до вас булінг. Від вас очікуватимуть, що ви повинні самотужки сподіватись на можливість домовитися з агресором, знайти з ним/нею точки порозуміння. А намагання протистояння і захисту власної гідності сприйматимуться навпаки негативно і як прояв порушень комунікації з вашим керівництвом:). Наслідком чого може стати ваше звільнення. Моє повідомлення зовсім не означає, що слід потурати проявам знущальної та сповненої хейтерської поведінки щодо вас і все терпіти. Я просто попереджаю, що ви мпєте бути готовими до будь-якої оіінки вашого звернення. І не впадати у відчай, якщо вас не підтримають-прийміть це стійко і покращуйте умови вашого життя і роботи! http://www.vnutri.org/pro-farma/
Hr Олександра, великий привіт! Некомпетентна хамка та робить доноси.