Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Кухни Lego» Добавлен: 30.05.19 12:58

Основна назва: Кухни Lego
Інші назви: Кухни Лего
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Лісова промисловість (деревина, меблі, ...)
Адреса: Україна, м. Чернівці
Перегляди: 439
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Дизайн, изготовление кухонь под заказ.
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2018 г.

Позитивні сторони компанії

Вакансію побачила в інтернеті на work.ua. Із плюсів: зручне розташування практично в центрі міста, обіцяна зарплата в районі 10 000 грн + на посаді дизайнера.

Умови влаштовували, тому зателефонувавши по номеру телефона вказаному в оголошенні почула обіцянку перетелефонувати на днях та повідомити час співбесіди.

Негативні сторони компанії

День на яку була назначена співбесіда настав, але телефон мовчав, тому я сама зателефонувала знову (виявляється дівчина записала мої дані десь на листочку і загубила). Прийшлося їхати на таксі бо вона мала от-от початись.

Співбесіда пройшла добре, і мене як людину з мінімальним досвідом (на відміну від кандидатів з нульовим) запросили знову прийти.

При наступній зустрічі було доручено дівчині дизайнеру нам провести короткий екскурс по їх ВЛАСНІЙ програмі дизайну (яка до речі дуже не зручна і ще й на англійській мові). Це тривало хвилин сорок від сили і ми знову попрощались.

Наступного разу коли мене запросили була поставлена задача намалювати повністю кухню. Трохи про умови праці: занадто високо розташовані екрани, на моє питання чи можна його опустити і не псувати зір відповіли щось типу "не лізь куди не треба, нам нормально ось і ти так сиди", зі своїм ноутбуком також не можна, бо з тою програмою носяться як з писаним яйцем (не дай Боже потрапить до конкурентів). Дизайнери сидять по четверо в одному маленькому приміщенні-підсобці, поруч одразу туалет, тому коли захочеш відлучитись, це все буде чутно.

В новій програмі було працювати не те, що тяжко, а майже не можливо без навчання. Навчати повинні були ті дизайнери що вже там працюють (дівчата років 18-22, які при появі нових співробітників (особливо дівчат) збиваються в свої сформовані групки і повністю ігнорують хоч якісь питання по роботі з програмою). Намагалися хоч щось там зрозуміти ми вдвох з новеньким, який прийшов разом зі мною.

Після всіх цих потуг і марних спроб зробити щось нормальне, нам повідомили що можемо поїхати на заміри до клієнта, подивитись як це роблять професіонали (ті самі дівчата). Вони ж сміючись кудись побігли нічого не сказавши, а я лишилась чекати в офісі, потім мені вже хтось сказав що то виявляється вони побігли наперед і мене чекають під офісом.

Наступного дня мене вже відправили разом з менеджером знімати заміри самостійно у клієнта. По приходу стало ясно що та дівчина, яка показувала як знімати заміри робила це неправильно, тому і мої заміри були неправильні. Менеджер, яка повинна була узгодити стиль, колір, техніку ітд. ітп. не вияснила абсолютно нічого (або просто вирішила не ділитись інформацією) тому кухню довелося брати просто з голови і на свій смак (а не на смак клієнта). Поки я намагалась сама дійти до того як працювати в програмі поруч бігали сміялись менеджери і їли цукерки а начальниця не забувала підходити і казати наскільки все погано виглядає. А здавати креслення треба було АЖ на наступний день вже в готовому вигляді (плюс розрахунок матеріалу і ще купа якихось креслень). При цьому дизайнери отримують від сили 7 000 в найкращі часи, менеджери (при тому що абсолютно нічого корисного не роблять) отримують стільки ж.

Пішла звідти, тільки шкода що потратила аж чотири дні. Через два дні мені зателефонували щоб запитати куди я скинула фото з приміщення клієнта (звичайно, вони ж теж мали показати куди, але бігати по офісу та їсти солодощі було цікавіше).

І таким чином вони проектують кухні за надзвичайно завищеними цінами! Просто купа дівчаток які не вміють нормально робити свою роботу будуть проектувати вам кухню мінімальна ціна якої 40 000 грн.