Отзыв о работодателе «Техника и технологии» Добавлен: 11.06.19 15:27
Сфера деятельности: Торговля: Автомобили, запчасти, автохимия
Адрес: Украина, г. Николаев
Дата начала работы: 2016 г.
Дата увольнения: 2019 г.
Стартовая зарплата: $33
Финальная зарплата: $33
Полезность отзыва: 4 - 1 = +3
Отримала життевий досвід праці у шахраїв. Навчилася продавати повітря і розказувати казочки аграріям за копійчану зарплатню. Якби не батьки, то не знаю за що існувала. Навіть розрахуватися не можуть. Безсоромна контора)
Багато маніпуляції, розказують як усюди погано і потрібно завести ще мільон і буде добре, як у секті. Ні Степаненку ні Беці гроші ні заводити, ні давати, неможна, вони однаково кудись діваються, мабуть десь в офшорах, компанія усім повинна, потсчальникам, кліентам податковій, суди йдуть за судами. Тільки зачуєте Техніка і Технології, ТіТ, Степаненко, Бєца -тікайте найдалі і забудьте про них, як про страшний сон
Юконтрол рулит.
Ця контора повинна навіть Новій Пошті! Бизнес по Бецевські/////куме, досить торгувати, бо сдачу видавати грошей нема/