Отзыв о работодателе «Папашон» Добавлен: 14.07.19 11:53
Сфера деятельности: Услуги: Общепит: кафе, рестораны, fast-food
Сайт: www.papashon.com
Телефоны: (048) 705-80-70 (048) 705-90-70
Адрес: Украина, г. Львов, вул. Кульпарківська, 226 А, Львів, Львівська область, 79000
Должность: Бармен
Дата начала работы: Январь 2019 г.
Дата увольнения: Март 2019 г.
Хороший робочий персонал,офіціанти,інструктори дитячого містечка,аквагримери ,кухарі,охоронці, HR менеджери. саме ці дуже відкриті,гарні люди,з деякими я навіть подружилася і надалі спілкуємось.Добре що хоч попіклувались про приготовлення обіду для персоналу.
Знайшла цю роботу через вакансію в інтернеті з посадою Бариста,так як я професійно в цій справі розвивалась ,шукала саме роботу бариста,сказали на співбесіді "Так основна твоя робота то є приготвуання кави і знання касової дисципліни ,а там ще трошки того трошки того,там продати,там насипати" я спочатку не знала що там настільки багато роботи як для одного робітника на барі. Я швидко пройшла стажування і одразу вийшла через 3-4 дні на свою першу зміну , і потроху з кожним днем почала помічати мінуси, саме болісне для мене це жахливий стан каво-машинки , там де мене вчили її треба мити хоча б раз в тиждень а хтось і взагалі про кожен день казав і я я цього дотримувалась на минулій роботі , від слів минулих робітників папашона я почула що ця машинка милась раз в пів року і то не так як треба, немає сліпого сита для холдера щоб вимивати всередині групу,тому я просто промивала шматами всередині і пекла собі руки ,там була прям чорна смола ,пробуала каву вона була жахлива тому собі просто заливала кипятком ,(на минулій роботі з чистою машинкою кава виходила ну дуууже смачною) про цен свідчить декілька прямих відгуків від клієнтів які підходили і казали у вас жахливе еспресо,так і казало керівництво яке в мене брали Лате і демонстративно просили забрати його та вилити бо воно не смачне,і я це прекрасно знаю сама казала що треба сліпе сито для машинки щоб почистити той гній,ту смолу що в групах за місяці не чистки накопилася,мене ніхто не слухав.Я хотіла найти роботу де я профіесійно буду розвиватись в сфері кави,але більше всього шо я там робила то був продаж цукерок,води,попкорна,морозиво насипати ,іноді людям вибивала піцу бо офіціанти не встигали,на один великий зал приблизно 16 столів,бувало в будній день половина зайняті і ОДИН офіціант який ледве все встигав,еей керівництво ваші офіціанти та бармени не флеш-мени,то такі ж самі люди як і ви і то ви б так не впорались класно як вони.а вихідні то взагалі жах,то був мій перший нервовий зрив на цій роботі,всього два офіціанта на 16 столиків ,всі столики зайняті,великі компанії ,в одній банкетній залі банкет,лишається 1 офіціант на 16 зайнятих столиків,і я бармен який продає морозиво,воду,цукерки і попкорн,іноді робила якійсь коктейлі та заливала в чайник чай,паралельно вибиваючи на кіпері замевлення ,закриваючи і розраховуючи людей,скільки я скарг в всьою сторону почула від клієнтів що вони довго чекають офіціанта,що я маю всіх під ряд одночасно обслужити,глобальна проблема цього закладу це нестача персоналу,ідеально якби було 2 бармена на зміні ,а офіціантів в будній день хоча б 3 ,на вихідні коли ще є банкети треба хоча б 6 офіціантів тоді може б люди не чекали і персонал би не тікав від вас,дуже швидкий потік персоналу,міняються раз в місяць як і я. щодо нервового зричву який я отримала то колия в в кінці вихідного дня після важкої зміни то був мій перший тиждень,була дуже велика каса,я одна мала її перерахувати і далі там позаписувати по стандарту,так як я зтикалась з таким вперше прочила перший тиждень мені помогти з касою ,мені допомагала адміністратор Наталія ,в той вечір вона на мене почала жорстко грузити ,кричати ,через непорядок в касі,я просто не тспарвлялась не встигала з таким потіком клієнтів в той день ,то нереально для одняєї людини, вона почала ворчати ,я себе стримувала,потім сказала що я з таким не можу впоратись одна ,що треба ще одного бармена і декілька офіціантів на зміну ,на що вона мені крикнула "Щоб ще декілька дебілів бігало нічого не робило?!" мене тут порвало,я почала ревіти,вона почала мене затикати, "Чого ти ревеш?" я сказала що вже кінець робочого дня "я маю право поревіти", а вона "Будеш дома ревіти ". так я зрозуміла за тиждень що це не моє місце після такого жахливого відношення до персоналу з боку адміністрації,погане відношення до мене продовжувалось і надалі,ходила носила важкі коробки не на свій бар тобто чужу роботу робила,то через нестачу персоналу я маю бути прибиральницею ,замітати не свій зал,прибирати з столів брудний посуд,витирати столики,на мої претензії що це не мої обовязки як для бармена вони кричали. також зарплату затримували,мають виплачувати по закону 2 рази на місяць а виплачували за відроблений місяць аж в наступному і то десь під кінець з затримкою. в трудовій написали що я відробила всього 2 тижня ,хоча я витримала аж півтори місяці,звільнялась я за власним бажанням і відробляла 2 тижні,а коли писала заяву мене попросили підписати "За узгодою двох сторін" і там дата була набага то раніша.
сама жахлива робота на якій я була.