Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ООО Завод "Рапид"» Добавлен: 20.07.19 17:08

Основна назва: ООО Завод "Рапид"
Інші назви: СК "Змеевская строительная компания"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Адреса: Україна, м. Харків, Грековская, 79
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,86/5,0

Перегляди: 170
Усього відгуків: 2529
Опис діяльності:
Каркасное строительство. Бастромонтируемые дома. Канадская технология.
Автор(-ка): Афиноген (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Стартова зарплата: $1
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

На пидораса и уголовника Мураева 17.07.19 г. открыли ещё одно уголовное дело.

Негативні сторони компанії

Державний герб України
Справа №635/5299/19

Провадження №1-кс/635/2299/2019


УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 липня 2019 року Харківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді - Панас Н.Л.,

при секретарі - Крилєвській І.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду у смт.Покотилівка скаргу ОСОБА_1 на бездіяльність Харківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області щодо невнесення відомостей до ЄРДР, -

ВСТАНОВИВ:

11 липня 2019 року ОСОБА_1 звернувся до суду зі скаргою, в якій зазначає, що 02 липня 2019 року звернувся до Харківського ВП ГУНП в Харківській області із заявою про вчинення кримінального правопорушення. Однак, до теперішнього часу відомості, викладені в його заяві, до Єдиного реєстру досудових розслідувань не внесені, досудове слідство не проводиться. Вважає такі дії працівників Харківського ВП ГУНП в Харківській області неправомірними та просив зобов`язати їх внести відомості, які містяться в його заяві від 02 липня 2019 року до ЄРДР.

Особа, яка подала скаргу, в судове засідання не з`явилась, надала суду письмову заяву з проханням розглядати справу за його відсутності. Доводи, викладені в скарзі, підтримав і просив задовольнити у повному обсязі.

Представник Харківського ВП ГУНП в Харківській області у судове засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином, про причини своєї неявки суду не повідомив.

Відповідно до ч.3 ст.306 КПК України розгляд скарг на рішення, дії чи бездіяльність під час досудового розслідування здійснюється за обов`язкової участі особи, яка подала скаргу, чи її захисника, представника та слідчого чи прокурора, рішення, дії чи бездіяльність яких оскаржується. Відсутність слідчого чи прокурора не є перешкодою для розгляду скарги.

Відповідно до ч.4 ст.107 КПК України фіксування судового засідання за допомогою технічних засобів не здійснювалося.

Перевіривши матеріали справи, суд вважає, що скарга обґрунтована та підлягає задоволенню з огляду на наступне.

Судом встановлено, що заяву ОСОБА_1 від 02.07.2019 року про вчинення кримінального правопорушення, прийнято Харківського ВП ГУНП в Харківській області 02 липня 2019 року і зареєстровано в ЖЄО №7387.

Відповідно до положень статті 214 КПК України слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов`язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відповідно до вимог ч.4 ст.214 КПК України, слідчий, прокурор, інша службова особа, уповноважена на прийняття та реєстрацію заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, зобовязані прийняти та зареєструвати таку заяву чи повідомлення. Відмова у прийнятті та реєстрації заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення не допускається.

Ухвалою Харківського районного суду Харківської області від 11 липня 2019 року Харківський ВП ГУНП в Харківській області був зобов`язаний надати до Харківського районного суду Харківської області матеріали за зверненням ОСОБА_1 , але зазначена ухвала суду виконана не була.

З огляду на викладене, керуючись принципом змагальності кримінального провадження (стаття 22 КПК України) відносно подання до суду доказів своєї правової позиції, враховуючи те, що слідчим не надано судові доказів внесення відомостей за заявою до ЄРДР, яка містить дані про вчинення кримінального правопорушення, вважаю, що особа, яка прийняла зазначену вище заяву про кримінальне правопорушення не виконала вимоги частини 1 статті 214 КПК України, оскільки зробити висновок щодо наявності обставин та ознак кримінального правопорушення, можливо лише в ході проведення досудового розслідування за результатами здійснення певних слідчих дій.

Відповідно до вимог п.1 ч.1 ст.303 КПК України на досудовому провадженні можуть бути оскаржені такі рішення, дії чи бездіяльність слідчого, зокрема, бездіяльність слідчого, яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення, а також у нездійсненні інших процесуальних дій, які він зобов`язаний вчинити у визначений цим Кодексом строк - заявником, потерпілим, його представником чи законним представником, підозрюваним, його захисником чи законним представником, представником юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження.

Відповідно до вимог ч.2 ст.307 КПК України, ухвала слідчого судді за результатами розгляду скарги на рішення, дії чи бездіяльність під час досудового розслідування може бути про: скасування рішення слідчого чи прокурора; зобовязання припинити дію; зобовязання вчинити певну дію; відмову у задоволенні скарги.

Враховуючи вищевикладене, а також те, що відомості за заявою ОСОБА_1 від 02 липня 2019 року у встановлений законом строк до ЄРДР не внесено, суд приходить до висновку, що скарга ОСОБА_1 на бездіяльність Харківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області підлягає задоволенню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст.303-307 КПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Скаргу ОСОБА_1 на бездіяльність Харківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області щодо невнесення відомостей до ЄРДР - задовольнити.

Зобов`язати уповноважених осіб Харківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області внести відомості за заявою ОСОБА_1 від 02 липня 2019 року про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя Н.Л.Панас

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5