Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Технопростір» Добавлен: 24.07.19 23:30

Основна назва: Технопростір
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт:
Телефони: (044) 222-8-223
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Хмельницький
Перегляди: 455
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Технопростір" сьогодні - це інтернет-магазин цифрової та побутової техніки, мережа магазинів цифрової техніки та гуртовий відділ. Особливості наших магазинів: інтернет-магазин цифрової та побутової техніки із доставкою в будь-який куточок України; можливість самовивозу із магазину, доставка Новою Поштою (доставка на склад та кур'єром); магазини широкого вибору цифрової техніки; наші магазини завжди просторі та яскраві, все для того, щоб надати Вам більше простору для розумних рішень і покупок; асортимент товарів понад 35 000 позицій; можливість оформлення безвітсоткового кредиту протягом... »
Автор(-ка): Екатерина (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2019 г.

Позитивні сторони компанії

Цены ниже чем у других.
Но выдно почему!

Негативні сторони компанії

Покупали гироскутер, он был не исправный сразу пошли поменяли на другой! И этот тоже оказался не исправный. Он не держет батарею так как указано 20км. а всего на 3км. Не балансирует. Из-за этого я упала и повредила руку. И поцарапала крыло гироскутера.
Занесли в техносервис на 4 день, оформили на возврат.
По обещанием перезвоним вам, приходилось самой идти или звонить.

После проверок говорят возврату не подлежит. Они его отправили на диагностику,я уточнила или его не разбырали, ответили что нет, после появились новые царапины, пломбы нарушены. Документов о диагностике нет. На прозбы позвать начальство их некогда нет на месте. Поврежден гироскутер из-за неисправности, так как он не балансирует. Работники немогут ответить на простейшие вопросы, куда поехал на диагностику, когда будет документ о том как делали диагностику, от куда царапины, почему нарушенны пломбы, ответ Я НЕ ЗНАЮ!
Будьте внимательны в своих покупках и выбора магазина.
Этот я не советую никому!