Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця « "Тяньши"» Добавлен: 25.07.19 23:46

Основна назва: "Тяньши"
Інші назви: Tiens Group Corporation
Сфера діяльності: Послуги: Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.
Сайт:
Адреса: Україна, м. Чернівці, Головна 216 Б
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,76/5,0

Перегляди: 313
Усього відгуків: 21
Опис діяльності:
Специализируется на внутренней и международной розничной торговле, страховой, туристической деятельности, а также занимается финансовыми инвестициями.
Автор(-ка): Надія Миколюк (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Регіональний менеджер
Дата початку роботи: Січень 2016 г.
Стартова зарплата: $150
Поточна зарплата: $700

Позитивні сторони компанії

Доброго дня!!! я ділюсь своїми враженнями про співпрацю з Брендом Тієнс, Тяньши, Tiens. Прийшла по оголошенню в маршрутці, хоча роботу не шукала, побачила оголошення випадково, їдучи додому з основної роботи, я працювала майстром манікюра в салоні краси. Раніше мала власний салон краси в Києві, потім власний манікюрний зал. Коли прочитала в оголошенні, що беруть людей без досвіду і обучають плюс є кар'єрний ріст, це мене дуже зацікавило.
Пройшла співбесіду і була приємно вражена атмосферою та доброзичливістю персоналу. Після першої зустрічі придбала щоденні прокладки в екомагазині product.liderstyle.com.ua , так як захотіла спробувати якість цього бренду, мала захворювання сечостатевої системи, які вилікувала завдяки центру здоров'я zdorovia.in.ua і професіоналам спеціалістам, які там працюють.
З першої зустрічі було зрозуміло, що це пропозиція бізнесу( роботи на себе) без забов'язань, по франшизі Liderstyle.com.ua . Для тих людей, які не знають, що таке франшиза та бізнес, велике прохання почитати в гуглі або поспілкуватись з бізнесменами перед тим , як писати відгуки про розвод лохотрон і тому подібне, Неграмотність у даній сфері, єдина причина не співпрацювати з даним брендом !!! за три місяці роботи я звільнилась з салону і перейшла на основну зайнятість.
До співпраці з компанією ніразу не була за кордоном,( навіть не мала закордонного паспорта), за 3роки у цьому бізнесі побувала в Єгипті( Шерм-Аль-Шейх та Каїр, де бачила одне з чудес світу Піраміди), Турція, Болгарія, і Китай ( поїздку вартістю 2500$ оплатила компанія) де я своїми очима побачила масштаби компанії , виробничі бази, музей, медичний центр, готелі, Університет (територія якого 3км.кв.) І тепер мені дуже смішно, коли люди кажуть я не вірю, чи компанії не існує, можу тільки пожаліти їх, що немає бажання у людини розібратись та задати питання!!! отримала безліч подарунків, мабуть на суму не менше 150тис грн., за цей та минулий рік уже отримала премій на суму 78000грн., та планую до кінця року отримати ще 150000грн тільки премій, мій інстаграм для підтвердження моїх слів @mykoliuk_nadiia . В моїй організації працюють менеджери, які роблять цей бізнес по 2-4 год в день і уже за рік роботи також відвідали Китай за рахунок компанії, та побували на Великій Китайській стіні, і також отримують премії та подарунки регулярно.
Чудовий дружній колектив, ми круто відпочиваємо та проводимо час в різних спортивних та інтелектуальних змаганнях, беремо участь в різних конкурсах і покращуємо професійні навики на різноманітних тренінгах, я тепер маю чудових друзів по всій Україні та за кордоном і це тільки початок розвитку в команді #liderstyle_ls .
Отож , якщо ви читаєте даний відгук , розберіться, задайте запитання вашому керівнику і ви так само як і я зможете використати свій шанс на успіх, Дії прості, і обучають у нас дуже швидко, від вас потрібно тільки бажання заробляти та допомагати іншим людям бути здоровими та успішними!!!

Негативні сторони компанії

Потрібно терпіння, щоб обучитись та стати професіоналом, щоб вийти на відповідний дохід, можуть не підтримувати рідні та знайомі, які про це нічого не знають( мені чоловік забороняв працювати 2роки, а брат сміявся, доки не побачив подорожі та премії)

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5