Відгук про роботодавця «ТМ "Волошкове поле"» Добавлен: 26.07.19 17:26
Інші назви: ПАТ ЮРИЯ
Сайт: www.voloshkovepole.com.ua
Адреса: Україна, м. Черкаси
Дата початку роботи: 2017 г.
Дата звільнення: 2019 г.
е задоволені роботою є і будуть, і це факт і так скрізь. Завжди є такі люди яким щось не подобається: влітку зо сонце світить гаряче, взимку що навпаки не світить. Я і сама цим грішу періодично і з роботою так було. Там мало платять, на іншій колектив ідіотський, на третій затримуватись доводиться, на четвертій начальство самі покидьки і тд і тп. Перші місяці у Юрія-Фарм були такі самі, геть не подобалося що є випробувальний термін, і колеги якісь не такі, як хотілось би, і зарплату модно було б більше платити. Однак коли у родині трапилося горе, колеги першими прийшли на допомогу, і доплату на роботі дали, і випробувальний термін не завадив. Тоді мабуть я і зрозуміла що хто шукає недоліки знайде їх завжди, а хороше можна побачити не одразу. Зараз я ціную те що працюю в такому колективі. Точно знаю що буду з роботою завтра в що по зарплаті все буде ок, не кинуть на гроші як буває у інших роботодавців.
Щодо недоліків, то вони є як крізь, але вони не суттєві за всього позитивного що є тут.