Відгук про роботодавця «Бі-Про» Добавлен: 12.09.19 00:11
Основна назва: Бі-Про
Інші назви: B-Pro, ТОВ "Бі-Про"
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: b-pro.com.ua
Телефони: +380 44 353-33-77, +380631564579
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Менеджер по продажам
Дата співбесіди: Вересень 2019 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Інші назви: B-Pro, ТОВ "Бі-Про"
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: b-pro.com.ua
Телефони: +380 44 353-33-77, +380631564579
Оптовая продажа учебного, лабораторного и технического оборудования в школы и другие учебные заведения Украины.
Вакансія: Менеджер по продажам
Дата співбесіди: Вересень 2019 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Обнаружить не удалось
Приглашают на собеседования группу людей(26 человек) просят за 30 секунд рассказать чего ты хочешь работать в этой компании,потом идут совещаются и по этим ответам выбирают 10 человек. Потом этих 10 человек,мусолят дальше,но уже общения лично с каждым.
На выходе стояла новая группа людей для "собеседования" . Не тратьте время!
Дійсно, відбір на вакансію "Менеджер з продажу" в компанії B-Pro проходить у декілька етапів, один із яких — групова співбесіда. Ми надаємо кожному хвилину, щоб представитись і розповісти, чому їх зацікавила вакансія. А потім, як ви і написали, проводимо індивідуальні розгорнуті співбесіди з кандидатами, що успішно пройшли груповий етап.
Нам жаль, що у вас це викликало розчарування. Адже це досить поширена практика у зв'язку з великою кількістю відгуків на вакансію.
Бажаємо успіхів у подальших пошуках!